O familie de refugiați, anchetată că ar fi vrut să-și vândă copilul pe internet

copil.jpg

copil refugiati
Un bebeluș a fost scos la vânzare pe internet
Foto: Getty

Un anunț apărut pe un site de vânzare-cumpărare a atras atenția polițiștilor din Germania. O familie de refugiați ar fi publicat o ofertă cel puțin bizară: își vindeau bebelușul de o lună pentru 5000 de euro.

“De vânzare: un copil de 40 de zile, care se numește Maria” este textul anunțului care a ridicat grave semnale de alarmă, alături de câteva imagini ale bebelușului. După ce mai multe reclamații au fost îndreptate către mesajul cu pricina, site-ul a decis să-l elimine, notează thelocal.de.

Poliția din Duisburg a intrat pe fir, a dat de urma familiei și i-a percheziționat casa. Oamenii legii au identificat membrii familiei drept refugiați care trăiesc în orașul german. Copilul a fost luat de serviciile de protecție a minorilor, iar părinții au fost chestionați de autorități.

“Dacă a fost sau nu o glumă nesărată, vrem ca vinovații să suporte consecințele. Noi am răspuns prompt la mesaje, am blocat utilizatorul și am făcut un raport la poliție. Sperăm că a fost vorba despre o glumă și că bebelușul este bine”, a anunțat purtătorul de cuvânt al site-ului eBay.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1