Nu pleacă de lângă sicriul lui George Bush

Ultima actualizare:

George HW Bush, cel de-al 41-lea preşedinte american, s-a stins din viaţă vineri, 30 noiembrie, la locuinţa sa din Texas. Pe întreaga durată a convalescenţei, dar şi după ce a murit, fostul preşedinte a fost păzit cu sfinţenie de labradorul care a intrat în familia Bush la 25 iunie 2018.

George HW Bush a fost cel de-al 41-lea preşedinte american, între 1989 şi 1993. El s-a stins din viaţă vineri, la vârsta de 94 de ani, după o lungă convalescenţă. La 25 iunie, fostul preşedinte american a primit un dar neobişnuit de la un centru pentru veteranii de război: pe labradorul Sully, de doi ani. Din cauză că suferea de o formă de Parkinson extrem de agresivă, George HW Bush a fost imobilizat în scaunul cu rotile în ultimii ani din viaţă. Labradorul a fost cel mai bun prieten al lui Bush, fiind antrenat să deschidă uşi, să dea alarma şi să îi aducă diferite obiecte.

George Bush senior s-a stins la 94 de ani
George Bush senior s-a stins la 94 de ani

Căţelul a fost numit Sully, după numele pilotului Chesley „Sully” Sullenberger, care a aşezat perfect avionul pe Râul Hudson în 2009, salvând viaţa celor 155 de pasageri şi a echipajului de bord. Extrem de afectuos, căţelul nu s-a dezlipit de lângă coşciugul stăpânului său. El îl va însoţi pe Bush la bordul avionului Air Force, în drumul din Texas către Washington DC. George HW Bush va fi condus pe ultimul drum miercuri, 5 decembrie. Purtătorul de cuvânt al familiei Bush, Jim McGrath, a fotografiat scena în care Sully zace lângă stăpânul mort şi a scris: „Misiune îndeplinită”. Cel de-al 41-lea preşedinte american va fi înmormântat în Texas, alături de soţia lui, Barbara, care a murit cu şapte luni înaintea lui şi de fiica lor, Robin, care a murit de leucemie la doar 4 anişori. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net