Nu o să mai bei niciodată cafea sau ceai în avion după ce o să citești asta

Ultima actualizare:

    Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să ceri o cafea stewardesei
Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să ceri o cafea stewardesei

Cafea sau ceai în avion? Pas! O însoţitoare de zbor a făcut o dezvăluire care te va face să te gândeşti de două ori înainte să comanzi băuturi cu apă fierbinte în timpul zborului.

În cele mai multe avioane, cafeaua servită de stewardese nu este preparată cu apă îmbuteliată, ci cu apa potabilă din aeronavă. Grav este că aceasta nu este întotdeauna o sursă sigură pentru sănătate.

Betty, o sterwardesă care lucrează pentru o importantă linie aeriană din America, a declarat pentru Vice că apa folosită pentru prepararea cafelei este aceeaşi care se foloseşte şi la toalete.

Sterwardesa care nu şi-a dezvăluit identitatea completă pentru a nu-şi pierde jobul i-a avertizat pe pasageri: “Nu beţi cafea în avion”, scrie Daily Mail.

Femeia a spus că recent s-au făcut teste pentru apa de la bordul aeronavei cu care zboară, iar aceasta conţinea bacteria E. coli. “Evitaţi să beţi apă în avion. Nu umpleţi sticlele copiilor cu apa de la robinet. Folosiţi doar apă îmbuteliată”, a mai spus aceasta.

Bacteriile ajung în apa din avion din cauza transportului. Potrivit unui studiu din anul 2015, există mai multe microorganisme în vehiculele pentru transportul apei decât în sursa de origine a apei. Aceste microorganisme ajung apoi în rezervoarele de apă ale avioanelor.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net