Nu o să mai bei niciodată cafea sau ceai în avion după ce o să citești asta

29020070_l.jpg

stewardesa avion apa robinet
Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să ceri o cafea stewardesei

Cafea sau ceai în avion? Pas! O însoţitoare de zbor a făcut o dezvăluire care te va face să te gândeşti de două ori înainte să comanzi băuturi cu apă fierbinte în timpul zborului.

În cele mai multe avioane, cafeaua servită de stewardese nu este preparată cu apă îmbuteliată, ci cu apa potabilă din aeronavă. Grav este că aceasta nu este întotdeauna o sursă sigură pentru sănătate.

stewardesa_tiffany_scanlon.jpg

tiffany scanlon
Tiffany Scanlon (30 de ani) a lucrat 18 luni pentru compania aeriana Emirates
foto: Arhiva Personală/Daily Mail
 

Betty, o sterwardesă care lucrează pentru o importantă linie aeriană din America, a declarat pentru Vice că apa folosită pentru prepararea cafelei este aceeaşi care se foloseşte şi la toalete.

Sterwardesa care nu şi-a dezvăluit identitatea completă pentru a nu-şi pierde jobul i-a avertizat pe pasageri: “Nu beţi cafea în avion”, scrie Daily Mail.

Femeia a spus că recent s-au făcut teste pentru apa de la bordul aeronavei cu care zboară, iar aceasta conţinea bacteria E. coli. “Evitaţi să beţi apă în avion. Nu umpleţi sticlele copiilor cu apa de la robinet. Folosiţi doar apă îmbuteliată”, a mai spus aceasta.

Bacteriile ajung în apa din avion din cauza transportului. Potrivit unui studiu din anul 2015, există mai multe microorganisme în vehiculele pentru transportul apei decât în sursa de origine a apei. Aceste microorganisme ajung apoi în rezervoarele de apă ale avioanelor.

 

Loading...

Citește și

  • O însoţitoare de zbor care obişnuia să bea foarte mult în timpul curselor a fost concediată după ce testele de sânge au dovedit că a depăşit în opt rânduri limita maximă admisă, scrie Daily Mail.

  • Incredibil, dar adevărat! Stewardesa stagiară Kanika Kala a fost lăsată la manşa unui avion în care se aflau 160 de pasageri şi 6 membri ai echipajului, în timp ce pilotul şi copilotul s-au dus să se culce.

  • Dana Rogoz a făcut parada modei în uniforme de stewardesă. Prezentatoarea emisiunii "De suflet", difuzată de ProTv Internaţional, a încercat mai multe costume specifice însoţitoarelor de bord la un eveniment Air France.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1