Nepoata Prințesei Diana a întors toate privirile la nunta regală. Ce frumoasă e

000_1555b3.jpg

Lady Kitty Spencer
Foto AFP

Sâmbătă, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai multe vedete și-au etalat acolo ținutule extravagante. Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, le-a dat cu siguranță clasă multor invitate când a apărut într-o rochie verde cu un design floral.

Kitty Spencer este fotomodel și de-a lungul carierei a defilat pe mai multe podiumuri, reprezentând diverse case de modă și linii vestimentare. S-ar putea spune că a riscat încercând să fure toate privirile de la nunta verișorului. 

Modelul în vârstă de 27 de ani a fost însoțit de sora ei Lady Eliza, fratele ei Louis și mama Victoria, în timp ce familia Spencer a sosit împreună la nunta de la Windsor.

000_1555b7.jpg

Kitty Spencer
Foto AFP

Rochia ei a fost realizată de casa de modă Dolce & Gabbana și a venit asortată de o poșetă portocalie și pantofi cu toc în aceeași culoare. Pantofii s-au potrivit perfect cu cei ai mamei ei, Victoria Aitken, care a purtat o rochie vibrantă de vară în culoarea verde deschis. Tatăl lui Kitty Spencer, Charles Spencer, în vârstă de 53 de ani și mama vitregă a ei au fost și ei invitați la nunta regală. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cele două verighete pe care Prințul Harry și Meghan Markle vor trebui să le poarte toată viața, ca semn al uniunii dintre ei, au fost special alese de către cei doi miri.

  • Întreaga planetă a aşteptat cu sufletul la gură nunta dintre Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani). Zeci de mii de turişti din toată lumea au invadat Regatul Unit pentru a participa la acest eveniment istoric. 2.640 de oameni din popor au avut privilegiul de a intra în Castelul Windsor pentru a fi alături de miri. Dintre aceştia, 1.200 au fost aleşi personal de Harry şi Meghan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1