Nepoata Prințesei Diana a întors toate privirile la nunta regală. Ce frumoasă e

Ultima actualizare:

    Lady Kitty SpencerFoto AFP
Lady Kitty SpencerFoto AFP

Sâmbătă, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai multe vedete și-au etalat acolo ținutule extravagante. Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, le-a dat cu siguranță clasă multor invitate când a apărut într-o rochie verde cu un design floral.

Kitty Spencer este fotomodel și de-a lungul carierei a defilat pe mai multe podiumuri, reprezentând diverse case de modă și linii vestimentare. S-ar putea spune că a riscat încercând să fure toate privirile de la nunta verișorului. 

Modelul în vârstă de 27 de ani a fost însoțit de sora ei Lady Eliza, fratele ei Louis și mama Victoria, în timp ce familia Spencer a sosit împreună la nunta de la Windsor.


    Kitty SpencerFoto AFP
Kitty SpencerFoto AFP

Rochia ei a fost realizată de casa de modă Dolce & Gabbana și a venit asortată de o poșetă portocalie și pantofi cu toc în aceeași culoare. Pantofii s-au potrivit perfect cu cei ai mamei ei, Victoria Aitken, care a purtat o rochie vibrantă de vară în culoarea verde deschis. Tatăl lui Kitty Spencer, Charles Spencer, în vârstă de 53 de ani și mama vitregă a ei au fost și ei invitați la nunta regală. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net