A murit romantismul Parisului! Oficialii vor să scape de lacătele îndrăgostiților

Ultima actualizare:

    Începând de luni (1 iunie) toate lacătele de pe „Pont des Arts” vor fi date josfoto: makelovelocks.com
Începând de luni (1 iunie) toate lacătele de pe „Pont des Arts” vor fi date josfoto: makelovelocks.com

Parisul este considerat unul dintre cele mai romantice orașe, iar unul dintre motive este acela că găzduiește celebrul pod „Pont des Arts”, unde îndrăgostiții obișnuiesc să își prindă un lacăt cu numele lor. Acum, oficialii orașului vor să elimine această tradiție, împreună cu toate lacătele prinse deja.

Romantica tradiție spune că dacă doi îndrăgostiți își scriu numele pe un lacăt pe care îl prind de podul „Pont des Arts” din Paris, iar apoi aruncă cheile în Sena, vor fi împreună pentru totdeauna. Din acest motiv, mii de îndrăgostiți au prins lacăte de faimosul pod în fiecare an, în speranța că iubirea lor nu va muri niciodată.

Se pare că dragostea lor va muri anul acesta, cel puțin din vedere simbolic, întrucât oficialii Parisului vor îndepărta toate lacătele prinse de gardul podului, pe care îl vor înlocui cu panouri din sticlă, pentru a preveni revenirea tradiției. Potrivit metro.co.uk, începând de luni (1 iunie), toate lacătele de pe „Pont des Arts”, dar și cele prinse pe alte poduri, vor fi date jos.

Potrivit Consiliului, toate acele lacăte pun în pericol siguranța parizienilor și a turiștilor și duc la degradarea patrimoniului orașului, podul „Pont des Arts”. Vara trecută, o parte din suprafața podului s-a prăbușit sub greutatea acestor lacăte, acesta fiind și motivul principal de îngrijorare pentru oficialii orașului.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net