A murit după ce a căzut din avion în timpul zborului

Ultima actualizare:

    Bărbatul a căzut în momentul în care avionul se pregătea de aterizare Foto Yahoo
Bărbatul a căzut în momentul în care avionul se pregătea de aterizare Foto Yahoo

Un călător clandestin a murit la Londra după ce a căzut dintr-un avion British Airways.

Un călător clandestin a murit după ce a căzut dintr-un avion British Airways care venea din Johannesburg, în Africa de Sud, pe un magazin din sud-vestul Londrei, potrivit uk.news.yahoo.com. Tânărul nu era singur, ci însoţit de un prieten cu vârsta între 25 şi 30 de ani, care în aceste momente se află internat la un spital din capitala britanică. Acesta a fost descoperit de personalul de pe aeroportul londonez Heathrow în viaţă. Victima a murit în timp ce avionul se pregătea de aterizare.

"Ofiţerii şi serviciul de ambulanţă de la Londra au venit şi au găsit cadavrul unui bărbat pe acoperiş", a declarat un purtător de cuvânt al firmei. "Decesul este investigat în prezent ca inexplicabil, dar primele indicii arată că acest cadavru ar putea fi al unui călător clandestin al unei linii aeriene", a adăugat el.

British Airways a descris această situaţie drept un "caz foarte rar" şi a declarat că lucrează cu poliţia din Londra şi Johannesburg pentru a stabili faptele.

"Dacă cei doi nu fac parte nici personalul companiei aeriene şi nici al aeroportului şi au reuşit cumva să ajungă la bordul avionului, atunci aceasta devine o problemă de securitate gravă. Cum au ajuns ei într-o zonă (restricţionată) a aeroportului?", a declarat editorul David Learmount de la revista Flight International.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net