Motivul bizar pentru care Donald Trump mănâncă doar de la McDonald’s

Ultima actualizare:

    Trump preferă să mănânce doar de la McDonald's, în loc de mâncarea de la Casa AlbăFoto: Getty
Trump preferă să mănânce doar de la McDonald's, în loc de mâncarea de la Casa AlbăFoto: Getty

Numeroși critici ai președintelui american sunt de părere că paranoia lui Donald Trump a ajuns la cote înalte. Atât membrii staff-ului său, cât și apropiați sau oameni care l-au studiat îndeaproape, au observat că magnatul preferă să mănânce numai de la McDonald’s. Motivul este unul bizar.

În cartea „Fire and Fury: Isnide the Trump White House”, autorul Michael Wolff scrie despre președinte că preferă mâncarea de McDonald’s deoarece se teme să nu fie otrăvit. Chiar și la un an de când a ocupat scaunul prezidențial, Trump încă se simte amenințat din toate părțile.

El preferă astfel, să comande binecunoscutul „fast-food” de la McDonald’s deoarece nimeni nu știe când este adusă la reședința sa și crede că este pregătită în condiții sigure.

Teama de otrăvire a lui Trump nu se rezumă doar la mâncare. Acesta a dat ordine clare staff-ului său, care n-are voie să se atingă de lucrurile sale personale, cum ar fi periuța de dinți. El a impus restricții chiar și doamnelor care se ocupă de menținerea curățeniei la Casa Albă sau în reședințele personale. De exemplu, dacă găsesc un tricou sau orice altă haină pe jos, atunci nimeni n-are voie să se atingă de ea: „dacă tricoul meu se află pe podea, înseamnă că așa doresc eu.”

Chiar și lenjeria de pat și-o schimbă singur, tot din același motiv. De asemenea, el nu doarme în același pat cu soția sa, Melania. În carte mai este menționat și faptul că în primele zile ale mandatului său, Trump obișnuia să nu ia nici măcar micul dejun pregătit la Casa Albă. Se retrăgea în camera sa și își mânca liniștit hamburgerii de la McDonald’s în mijlocul patului, în timp ce se uita la trei televizoare simultan, informează Daily Mail.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net