Motivul adorabil pentru care strănepoata Reginei îi ţine geanta în această poză

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a, alături de strănepoţii eifoto: Twitter/People
Regina Elisabeta a II-a, alături de strănepoţii eifoto: Twitter/People

Cu ocazia împlinirii a 90 de ani, Regina Elisabeta a Marii Britanii a realizat o serie de portrete aniversare. Într-una dintre imagini, Suverana apărea alături de cei şapte strănepoţii a săi. Centru atenţiei a fost micuţa Mia Tindall (2 ani), care ţinea mândră geanta reginei.

Imaginea cu Regina Elisabeta şi strănepoţii a făcut deliciu tuturor datorită micuţei Mia Tindall, care stă lângă suverană şi ţine geanta acesteia. Mai mult, fetiţa blondă cu obraji bucălaţi pare foarte mulţumită de noua ei jucărie. 

Mia are 2 ani şi este fetiţa Zarei Phillips, una dintre nepoatele Reginei, şi a lui Mike Tindall. Tatăl micuţei a decis să explice motivul pentru care Mia apare în poză cu geanta Reginei. Se pare că totul a pornit de la faptul că fetiţa nu era deloc cuminte, iar Elisabeta a vrut să o potolească. 

"Era puţin neastâmpărată. Regina şi-a dat seama ce trebuie făcut şi i-a spus să îi ţină geanta. Momentul s-a transformat într-o poză grozavă. Mia are o personalitate puternică, iar noi o încurajăm. Vom preţui mereu poza asta", a spus Mike Tindall, conform harperbazaar.com

În imagine, mai apare, pe lână Mia şi James, Viconte de Severn (8 ani) și Louise (12 ani), copiii Contelui și Contesei de Wessex; Savannah (5 ani) și Isla Philips (12 ani), fiicele celui mai mare nepot al reginei, Peter Philips şi, bineînţeles, Prințul George (2 ani) și Prințesa Charlotte (11 luni), fiul și fiica Prințului William și ai Ducesei Kate Middleton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net