Mister! Prinţul Harry poartă brăţara asta de argint de 21 de ani, iată de ce...

printul_harry_meghan_markle_bratara_2.jpg

printul harry bratara
Prinţul Harry poartă brăţara la toate evenimentele unde merge însoţit de Meghan Markle
foto Guliver / Splashnews

Mister! Indiferent de ocazie, eveniment sau ţinută, prinţul Harry poartă tot timpul la el un accesoriu din argint. Deşi mulţi stilişti au insistat ca prinţul să renunţe la brăţara de pe mâna dreaptă, Harry (33 de ani) a refuzat vehement. Motivul pentru care a făcut acest lucru este emoţionant şi cutremurător.

Prinţul Harry poartă brăţara asta de argint de exact 21 de ani, adică din 1997, anul în care mama lui, Prinţesa Diana şi-a găsit sfârşitul într-un tragic accident petrecut la Paris. Brăţara simplă din argint cu încrustaţii fine, de nuanţă neagră îi aduce aminte de călătoria din Africa, pe care a făcut-o după pierderea părintelui. Prinţul a avut brăţara la el inclusiv la nuntă, nu o dă jos nici în timpul competiţiilor sportive de rugby, polo sau înot. Conform revistei Hello, Harry susţine că brăţara are o imensă încărcătură sentimentală pentru el. De fiecare dată când se uită la brăţară îşi aminteşte de mama lui şi simte că ea îl veghează de acolo, din ceruri.

printul_harry_meghan_markle_bratara_1.jpg

printul harry meghan markle bratara
Prinţul Harry poartă brăţara din argint inclusiv pe terenul de polo
foto Guliver / Splashnews

Întrebat de când are brăţara, Harry a spus simpu şi sec: «Am cumpărat-o când am fost pentru prima oară în Africa, la scurt timp după ce mama mea a murit. Tata ne-a zis mie şi fratelui meu să ne facem bagajele pentru că plecăm în Africa., la scurt timp după funeralii. A înţeles că trebuie să ne ducă departe de toată agitaţia». Harry a purtat brăţara înclusiv pe stadionul Wembley, în 2007, la 10 ani de la moartea mamei sale. Atunci a felicitat public o familie din Angola prezentă la eveniment, explicând publicului că este vorba de aceeaşi familie pe care mama lui a întâlnit-o cu 10 ani înaintea morţii ei tragice. În timpul acelei vizite istorice din Angola, Prinţesa Diana a păşit singură şi fără teamă pe un câmp minat pentru a atrage atenţia întregii planete asupra pericolului reprezentat de minele antipersonal.

Loading...

Citește și