Miracol în familia de pitici: a doua fetiţă e normală

familia-de-pitici-mare.jpg

Familia de pitici: Jonathon, 42 de ani, Alyssa, 29 de ani, Sienna, 3 ani, şi micuţa Bonnie, de 22 de luni
Citeste tot despre: 

Miracol! Alyssa Biddle, 29 de ani, şi soţul ei, Jonathon Tripp, de 40 de ani, suferă de tipuri diferite de nanism. Ei i-au transmis gena ”defectă” fiicei lor Sienna, de 3 ani, dar au aflat că Bonnie, de 22 de luni, va creşte mare şi sănătoasă.

”O să avem şi noi un ajutor la înălţime atunci când îmbătrânim”, au declarat pentru Daily Mail piticii Alyssa şi Jonathan, din Victoria, Australia. Cei doi mini-oameni s-au cunoscut la o convenţie a piticilor australieni în 2009 şi s-au plăcut pe loc. Ambii suferă de tipuri diferite de nanism, şi Alyssa i-a transmis afecţiunea genetică fiicei ei, Sienna, de 3 ani. Asta înseamnă că micuţa va ajunge la o înălţime de 1,34 metri, la fel ca mama ei.

Jonathon este cel mai înalt din familie, măsurând 1,47 metri, însă asta nu pentru mult timp, pentru că cel mai mic membru al familiei, micuţa Bonnie, de doar 22 de luni, s-a născut fără gena ”defectă”.

detaliu-fetite-pitici.jpg

Jonathon Tripp şi Alyssa Biddle sunt în al nouălea cer de când au aflat că micuţa Bonnie va creşte mare

”Ne-au spus doctorii că şansele de a aduce pe lume un copil normal sunt extrem de mici, ceva de genul: 1 la o sută de milioane. Dar iată că miracolul s-a întâmplat”, a declarat cu lacrimi în ochi Alyssa. Când ies pe stradă cu cele două surori, părinţii sunt întrebaţi de trecători dacă sunt gemene, dacă sunt verişoare şi uneori... dacă sunt surori. Şi asta pentru că una vorbeşte, cealaltă gângureşte, au aceeaşi înălţime şi acelaşi păr blond, însă Bonnie şi Sienna sunt complet diferite. Una este condamnată să rămână micuţă, în timp ce cealaltă se va dezvolta normal şi va putea avea grijă de întreaga ei familie de pitici.

Sienna şi mama ei Alyssa suferă de acondroplazie, o formă de nanism şi este puţin probabil ca fetiţa să depăşească înălţimea de 1,35 metri. ”Atât eu, cât şi Jonathon am crescut în familii de pitici şi ne resemnaserăm că vom avea şi noi copii pitici. Însă rugăciunile ne-au fost ascultate şi iată că am avut parte de miracolul numit Bonnie”, a mai adăugat Alyssa.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1