Microbuz plin cu români, implicat într-un accident grav în Ungaria

Ultima actualizare:

    O persoană și-a pierdut viațaFoto: romaniatv.net
O persoană și-a pierdut viațaFoto: romaniatv.net

Un microbuz în care se aflau mai mulți pasageri români a fost implicat, duminică (15 noiembrie), într-un accident rutier foarte grav, care s-a produs în orașul Pusztaszer, din Ungaria. Din cauza vitezei, dar și a neatenției, șoferul microbuzului a intrat într-o mașină înmatriculată în Ungaria. O persoană și-a pierdut viața, iar alte 15 au fost rănite.

Accidentul s-a produs într-o intersecție din Pusztaszer. Microbuzul românesc nu ar fi acordat prioritate autoturismului înmatriculat în Ungraia, scrie romaniatv.net. Din primele verificări a rezultat că autoturismul era condus de o femeie din județul Csongrad, care a murit în urma impactului. 15 persoane aflate în microbuzul românesc au fost rănie.

Circulația în zona unde s-a produs accidentul a fost închisă, iar poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au ciocnit cele două automobile. Purtătorul de cuvânt al poliției județului Csongrad, Szilvia Szabo, a declarat că pasagerii microbuzului implicat în accident sunt cetățeni români. Patru dintre ei au suferit leziuni grave, iar ceilalți 11 au fost răniți ușor. Toți pasagerii au fost transportați la unitățile sanitare din zonă pentru a primi îngrijiri medicale.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net