Membră a familiei regale, cu sânii goi la Cannes! S-a văzut tot prin rochia transparentă

Ultima actualizare:
Lady Victoria Hervey a purtat o rochie foarte transparentă
Lady Victoria Hervey a purtat o rochie foarte transparentă

Ținutele provocatoare au fost la modă anul acesta, pe covorul roșu de la Cannes! Lady Victoria Hervey (42 de ani), fiica Marchizului de Bristol, a purtat o rochie de culoare nud, foarte transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii și lenjeria intimă.

Lady Victoria Hervey este cunoscută pentru ținutele extravagante. Era de așteptat ca aristocratul model să nu se lase mai prejos la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Lady Victoria Hervey a optat pentru o ținută strălucitoare, dar prin care s-a văzut tot. Rochia transparentă i-a lăsat la vedere sânii și lenjeria intimă de culoare nud. 

Lady Victoria Hervey, la petrecerea Cannes
Lady Victoria Hervey, la petrecerea Cannes

Lady Victoria Hervey a participat la petrecerea Cannes, luni seară (20 mai), dar a fost prezentă și pe covorul roșu zilele trecute. Acesteia îi place să fie în centrul atenției și nu e de mirare că alege ținute cât mai sexy pentru a-și atinge scopul.  Și în anii anteriori, controversata blondă a purtat rochii transparente la prestigiosul festival de film. 


    Lady Victoria Hervey, la petrecerea CannesFoto: Getty
Lady Victoria Hervey, la petrecerea CannesFoto: Getty

Lady Victoria Hervey, o aristocrată controversată

Lady Victoria este cel mai mare copil al celui de-al șaselea Marchiz de Bristol și al celei de-a treia soții ale sale, Yvonne. Ea s-a născut chiar de ziua tatălui său, pe 6 octombrie 1976, pe când acesta avea 61 de ani. În primii ani de viață, ea a locuit în Casa Ickworth, o vilă din Suffolk, înainte ca familia ei să se mute în exil în Monaco, în urma unui scandal care implica evaziune fiscală.

Lady Victoria Hervey a studiat la Benedent School și a locuit un an în Florența, înainte să se mute la Londra unde a lucrat la o agenție de publicitate. După ce Hervey a refuzat un post de profesor la Bristol University, mama ei a încetat să o mai finanțeze. Ea a devenit astfel agentul producătorului Michael Winner. Apoi, Lady Victoria Hervey a cochetat cu modellingul. Înălțimea de 1,82 m a propulsat-o în carieră, iar aceasta s-a hotărât să devină manechin full-time pentru casa de modă Christian Dior. În aprilie 2000, ea și prietena ei Jayne Blight au deschis un magazin de haine în Knightsbridge. Deși era frecventat de Victoria Beckham și alte staruri, magazinul a fost închis, având datorii de peste 350.000 de euro. 

Pe lângă cariera de model, Lady Victoria Hervey a apărut în filmul american RX, alături de Colin Hanks, fiul celebrului Tom Hanks. În peliculă, aristocrata a jucat rolul unei chelnerițe. 

Victoria este „abonată” la ziarele de scandal din Marea Britanie. Recent, ea a mărturisit că a făcut sex în trei cu Mel B și cu soțul ei. 

Citește și

Fotografii de la Cannes au rămas șocați! Modelul Ngoc Trinh, fără lenjerie intimă într-o rochie transparentă

Fostă escortă de lux, cu silicoanele la vedere pe covorul roșu de la Cannes! Cine e controversata Zahia Dehar

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net