Melania Trump a vizitat zonele inundate de uragan, în pantofi cu toc de 10 cm

trump_si_melania_1.jpg

melania trump
Cuplul prezidențial nu s-a lăsat impresionat de condițiile meteo extreme
Foto: Getty

Uraganul Harvey a făcut ravagii în statul american Texas, lăsând în urmă sute de gospodării complet inundate și îngreunând accesul salvatorilor. Cuplul prezidențial nu a părut însă prea speriat de dezastru, așa Melania n-a renunțat la ținuta sexy.

Fiind miliardari, Donald și Melania Trump sunt obișnuiți să poarte numai ținute de gală, impecabile, numai că de această dată, cuplul prezidențial nu a mers la o festivitate somptuoasă sau pe un teren de golf, ci într-o zonă afectată sever de inundațiile provocate de uraganul Harvey.

trump_si_melania_2.jpg

melania trump
Cuplul prezidențial a vizitat zonele afectate de inundațiile provocate de uraganul Harvey
Foto: Getty

Conform The Telegraph, președintele și prima doamnă a Statelor Unite au vizitat, după cum cere protocolul oficial, zonele care au suferit pagube materiale dezastruoase. Au găsit mare parte din orașul Houston și împrejurimile sale acoperite de inundații, amenințare care a obligat 30.000 de oameni să fie evacuați, iar acum au nevoie de adăpost.

trump_si_melania_3.jpg

melania trump
Melania a optat pentru o ținută cool, dar deloc adecvată condițiilor meteo
Foto: Getty

E greu de spus că președintele american nu a știut cum se prezintă peisajul în zona pe care a vizitat-o, însă nici el, nici soția sa nu au ales o garderobă prea potrivită pentru asemenea condiții meteorologice. Fotografii au surprins-o pe Melania Trump îmbrăcată cu pantaloni cu vedere la glezne și o geacă în stil „Top Gun”, la care a adăugat o pereche de pantofi cu toc de zece centimetri înălțime și ochelari de soare de aviator, cu toate că vremea nu a fost deloc însorită.

trump.jpg

melania trump
Cuplul Trump este obișnuit doar cu ținutele impecabile, chiar și atunci când nu sunt adecvate condițiilor meteo
Foto: Twitter

La rândul lui, Donald Trump a venit îmbrăcat cu ghete elegante de culoare cafenie și pantaloni de stofă foarte deschiși la culoare, deloc potriviți cu noroiul provocat de inundații. dacă s-ar fi turnat un film de acțiune în acel moment, Melania ar fi fost mai mult decât pregătită să joace în rolul salvatorului care rezolvă orice situație și este în același timp și elegant. Din păcate, nu au reușit decât să fie ridiculizați pe rețelele de socializare.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1