"Melania ştie de aventurile lui Trump. Au un aranjament"

gettyimages-869756236.jpg

Melania şi Donald Trump par a avea probleme în mariaj
foto: Getty

Melania Trump ar ştii totul despre aventurile soţului său. Mai mult, ea şi preşedintele SUA ar avea un aranjament şi căsnicia lor nu se va destrăma aşa uşor. Dezvăluirile au fost făcute de o actriţă de filme pentru adulţi, Alana Evans.

Declaraţiile lui Evans au venit după ce s-a aflat că Trump s-a culcat cu o altă starletă porno, Stormy Daniels, pe care ar fi plătit-o apoi cu 130.000 de dolari pentru a păstra secretul. Deşi Daniels nu a vrut să mai comenteze subiectul, Alana Evans crede că acest lucru se datorează unui contract de confidenţialitate pe care starleta a fost nevoită să îl semneze. 

"E Prima Doamnă şi e într-o poziţie dificilă. Sfatul meu e cel pe care îl dau oricărei femeie - să nu îşi lase bărbatul. Când eşti un bărbat într-o poziţie de putere, soţia ta va ştii că te vei culca cu diverse femei. Nu putem ştii exact care este înţelegerea dintre ei doi, dar nu e treaba nimănui", a spus Evans, conform mirror.co.uk. 

De ceva vreme, se pare că mariajul Melaniei cu Trump e pe butuci. După ce şi-a anulat prezenţa la un forum economic alături de soţul său, Melania s-ar fi mutat chiar de la Casa Albă la un hotel din Washington, fiind umilită de aventura preşedintelui cu Stormy Daniels. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1