Meghan Markle și prințul Harry și-au lansat propria fundație! Cum a contribuit Archie la numele organizației

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit numele fundației lor Foto Gettyimages
Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit numele fundației lor Foto Gettyimages

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au planuri mărețe pentru viitor, iar renunțarea la îndatoririle provenite din statutul de membrii ai Casei Regale nu a însemnat pentru ei resemnare și indiferență în fața cauzelor nobile. Marți, 7 aprilie, ei au dezvăluit numele noii lor fundații caritabile!

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile avute și la atribuțiile care decurgeau din funcțiile deținute pentru a se concentra asupra proiectelor pe care le consideră cu adevărat importante. Departe de Marea Britanie și de presiunea mediacă la care au fost suspuși în mod constant, cei doi au planuri mari în ceea ce privește viitorul lor și al micuțului Archie Harrison. Meghan Markle s-a întors deja pe micile ecrane, împrumutându-și vocea unui documentar, iar prințul Harry îi este alături ca întotdeauna. 

Independenţi din punct de vedere financiar, ducele şi ducesa de Sussex au explicat pentru cotidianul britanic Daily Telegraph că au încheiat luna trecută demersurile administrative necesare pentru a-şi lansa fundaţia în Statele Unite, unde locuiesc împreună cu fiul lor. 

Ducii de Sussex plănuiesc să devină mult mai activi în mediul online 

Cei doi au dezvăluit care este numele fundației lor și au explicat originea denumirii. "Înainte de SussexRoyal, am avut ideea de "archè", un cuvânt grecesc care înseamnă "sursa acţiunii", a declarat cuplul pentru a explica sursa noului lor nume. "Acest concept ne-a plăcut (...) şi a devenit şi o sursă de inspiraţie pentru prenumele fiului nostru", au mărturisit ei. Conform The Telegraph, ducii de Sussex intenționează să lanseze și o platformă online care să ofere material educativ şi de formare" prin intermediul filmelor, podcasturilor şi cărţilor. 


    Foto Arhivă personală
Foto Arhivă personală

Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în California 

Meghan Markle nu și-a întâlnit mama de când s-a mutat în Los Angeles, în ciuda faptului că locuiește la doar 16 kilometri distanță de aceasta. Motivul pentru care Harry nu și-a revăzut soacra cu care se înțelege atât de bine este unul simplu care ține de respectarea regulilor de autoizolare pentru a preveni răspândirea noului virus.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net