Meghan Markle şi prinţul Harry au anunţat ce nume va purta copilul! Ce decizie neobişnuită au luat părinţii

meghan-markle-prezinta-copilul

meghan-markle
Regina Elisabeta a II-a şi-a cunoscut astăzi, 8 mai, nepotul care va purta numele de Archie
Foto: Instagram

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este numele primului copil al prințului Harry și al soției lui, Meghan Markle. Aflat al șaptelea în ordinea de ocupare a tronului Marii Britanii, copilul ducilor de Sussex a fost prezentat miercuri, 8 mai, publicului.

Numele bebelușului regal a fost anunțat cu ocazia prezentării lui reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii miercuri, 8 mai. În cursul aceleiaşi, el a fost prezentat publicului, iar britanicii au fost foarte încântaţi remarce asemănarea dintre bebeluş şi mama acestuia, ducesa de Sussex, Meghan Markle

Bebeluşul ducilor de Sussex, al cărui nume este Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al şaptelea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Ducesa de Sussex a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții de luni și a născut un băiețel dolofan de 3,2 kilograme la ora 5.26. Știrea a fost făcută publică de Palatul Buckingham. Alături de ea au fost mama ei Doria Ragland și Prințul Harry (34 de ani). ”Sunt foarte fericit să anunț că Meghan și cu mine am devenit părinții unui băiețel extrem de sănătos. Sunt foarte mândru de soția mea”, a declarat Prințul. 

meghan-markle

meghan markle printul harry si copilul lor
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţi
Foto:GettyImages

Meghan Markle şi prinţul Harry au decis ca fiului lor să nu îi revină automat titlul de prinţ, aşa cum s-a întâmplat în cazul celorlalţi copii veniţi pe lume în cadrul familiei. În schimb, micuţul va primi acest titlu atunci când prinţul Charles va fi numit rege, în locul suveranei Elisabeta a II-a, relatează edition.cnn.com.

Copilul lui Meghan Markle și al lui Harry va semăna cu tatăl lui

Doctorul D’Lynn Waldron a introdus date privind evoluția fizionomiei celor doi părinți într-un program de pe calculator, folosit inclusiv în criminalistică. Calculatorul a ținut cont de parametrii ochilor, sprâncenelor, genelor, nasului, urechilor și de expresiile faciale ale celor doi părinți. Rezultatul a fost uimitor! Bebelușul de 3,2 kilograme care s-a lăsat așteptat o săptămână de la soroc până să vină pe lume pare copia fidelă a tatălui său, moștenind inclusiv trăsăturile Prințesei Diana. Specialiștii cred că odată cu băiatul lui Harry, moștenitorii tronului britanic vor scăpa de coșmarul calviției și asta mulțumită bagajului genetic afro-american venit din partea mamei.

copilul_lui_meghan_markle_si_al_lui_harry.jpg

copil-meghan-markle-si-printul-harry
Conform specialiștilor așa va arăta copilul Prințului Harry și al lui Meghan. Două ipostaze: la naștere și respectiv la 1-2 ani
Foto: Profimedia

Conform rezultatelor preliminare ale portretului-robot, bagajul genetic al lui Harry îi va cizela trăsăturile nou-născutului, acesta ajungând să se semene inclusiv cu Prințesa Diana la nas și gură.

Citeşte şi

Cum e noua viața de mămică pentru Meghan Markle. «Am alături cei mai buni doi băieți din lume»

Cum arată spitalul de lux în care a născut Meghan Markle. Cât costă o noapte de spitalizare

 

Loading...

Citește și