Meghan Markle poartă mereu pantofi cu toc, iar Kate Middleton nu. Iată motivele!

Ultima actualizare:

    Ducesa de Sussex poartă întotdeauna tocuri foarte înalte Foto:Getty
Ducesa de Sussex poartă întotdeauna tocuri foarte înalte Foto:Getty

Meghan Markle a devenit ducesă de Sussex din data de 19 mai, iar începând de atunci orice apariţie publică a acesteia este urmărită îndeaproape de criticii de modă. Din fericire, până în acest moment, ei nu i-au putut reproşa nimic, căci ducesa adoptă un stil impecabil, iar ţinutele sale sunt întotdeauna accesorizate cu tocuri înalte. Recent, ducele şi ducesa de Sussex au participat la un eveniment care a avut loc pe iarbă, însă nici măcar aici, soţia prinţului Harry nu a renunţat la tocurile ameţitoare.

Care este motivul pentru care ducesa de Sussex poartă întotdeauna pantofi cu un toc atât de mare?  Răspunsul este unul cât se poate de simplu. Meghan Markle are 1.67 de centimetri, în timp ce prinţul Harry are 1, 85. Fosta actriţă nu se poate despărţi de tocuri pentru că doreşte să evite diferenţa mare dintre ei care ar fi evidenţiată într-un mod neplăcut în fotgrafii.

Toată vestimentaţia acesteia este atent aleasă în aşa fel încât ea să pară cu câţiva centimetri mai înaltă decât este în realitate. Din acest motiv, ea alege piese vestimentare cu talie înaltă și fuste creion midi, pentru a crea efectul de alungire a corpului. „Alegerea cu grijă a garderobei vestimentare este importantă pentru Harry și Meghan, pentru a minimiza diferența de înîlțime dintre ei. Forma fustelor va crea o iluzie optică și o va face pe Meghan să pară mai înaltă decât este în realitate“, a declarat Glenn Gratton, fotograf de celebrităţi, pentru publicaţia MailOnline. 


    Între Meghan Markle şi prinţul Harry este o diferenţă considerabilă de înălţime Foto:Hepta
Între Meghan Markle şi prinţul Harry este o diferenţă considerabilă de înălţime Foto:Hepta

Criticii au observat faptul că Meghan Markle poartă pantofi un pic prea mari pentru picioarele sale, însă nu este o greşeală vestimentară, ci un truc cât se poate de inteligent. Experta Harriet Davey a dezvăluit că purtarea pantofilor cu un număr mai mare decât este necesar poate preveni apariția rănilor neplăcute provocate de umflarea picioarelor în încălțările de mărimi mici.


    Meghan Markle poartă pantofi cu o mărime mai mari decât ar fi necesarFoto:Getty
Meghan Markle poartă pantofi cu o mărime mai mari decât ar fi necesarFoto:Getty

"Nu există nimic mai neplăcut decât o pereche inconfortabilă de pantofi. Cu toții am trecut prin așa ceva atunci când am ieșit în oraș pentru o perioadă mai lungă de timp. Celebritățile sunt nevoite să poarte pantofi cu toc pentru multă vreme, iar picioarele se pot umfla,ceea ce cauzează răni. Așadar, aleg mărimi mai mari decât să îndurere dureri agonizante", a declarat aceasta pentru publicația britanică The Sun. 

Ducesa de Cambridge nu trebuie să îţi facă griji atunci când alege ce pantofi să poarte, iar picioarele sale au mai puţin de suferit, căci între ea şi prinţul William nu este o diferenţă de înălţime atât de mare. Kate Middleton are 1.77 de metri, în timp ce prinţul William are o înălţime de 1,87 metri. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net