Meghan Markle e căsătorită cu Prințul Harry, dar nu are cetățenie britanică!

meghan-markle-cetatenie-britanica.jpg

Meghan Markle nu a făcut rost încă de cetățenia britanică
Foto: Getty

Deși după nunta cu Prințul Harry Meghan Markle a devenit în mod oficial Ducesă de Sussex și locuiește, alături de soțul ei, pe teritoriul Marii Britanii, se pare că actrița americană a întâmpinat câteva dificultăți la capitolul birocrație și nu a reușit încă să facă rost de cetățenia britanică.

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai iubite și apreciate ducese din familia regală britanică, însă soția Prințului Harry se află în prezent într-o situație neobișnuită. Deși locuiește pe teritoriul Marii Britanii și este Ducesă de Sussex, fiind căsătorită cu acte oficiale cu Prințul Harry, aceasta se pare că nu are cetățenie britanică, informează The Sun

Meghan Markle nu a făcut încă rost de cetățenia britanică

Fosta actriță americană, devenită între timp ducesă de Sussex, nu a obținut încă cetățenia britanică, la un an și jumătate de la căsătoria cu Prințul Harry. Potrivit legilor din regat, Meghan trebuie să aștepte încă un an până să poată obține cetățenia britanică. Fostul star al serialului „Suits” a inițiat demersurile în acest sens chiar după ce a fost anunțată logodna ei cu prințul Harry, în toamna anului 2017, însă trebuie să se supună legilor britanice, chiar dacă între timp a devenit membru al familiei regale. 

În momentul în care a fost cerută de soție, reprezentanții palatului Kensington, reședința oficială a prințului Harry, au anunțat că Meghan nu va beneficia de tratament preferențial și, astfel, va fi nevoită să aștepte pentru a primi cetățenia. Acest lucru nu îi afectează însă prea mult viața cotidiană, singur impediment de care ducesa se lovește momentan fiind doar faptul că nu se poate prezenta la vot.

Fosta actriţă americană și Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Din povestea lor de iubire a rezultat Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, care s-a născut în data de 6 mai și este mezinul și răsfățatul familiei regale britanice, cot la cot cu micuțul Prinț Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ducesa de susseex

    Casa regală a Marii Britanii s-a aflat din nou în centrul atenţiei şi a devenit ţinta unor critici foarte aspre odată cu evenimentul cunoscut, în mod general, sub denumirea de Remembrance Day. În ziua de 11 noiembrie, britanicii îşi aduc aminte de membrii forţelor armate care au murit în timpul Primului Război Mondial, iar membrii Casei Regale participă la un moment de comemorare închinat lor. Anul acesta, Meghan Markle a devenit ţinta unor vorbe dure după ce a decis să poarte la eveniment un palton creat de către Stella McCartney. Care este motivul pentru care o simplă ţinută a atras un val de critici este întrebarea căreia publicaţia dailymail.co.uk i-a găsit răspuns.

  • Meghan Markle

    Pe 10 noiembrie, a avut loc întâlnirea de gradul zero între cumnaţii regali de Sussex şi de Cambridge.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1