Meghan Markle are propria echipă de angajaţi de la Hollywood. Planurile ducesei au îngrijorat staff-ul regal

Ultima actualizare:

    Meghan Markle are trei angajaţi de pe vremea când era actriţă şi nu vrea să renunţe la eifoto: Getty
Meghan Markle are trei angajaţi de pe vremea când era actriţă şi nu vrea să renunţe la eifoto: Getty

Nu trece zi fără ca Meghan Markle să nu le dea emoţii angajaţilor regali, fie că e vorba de o apariţie publică sau o cerinţă făcută în privat. Dar ceea ce îi nemulţumeşte cel mai mult la fosta actriţă e că nu vrea să renunţe la oamenii cu care lucra pe vremea când era la Hollywood: avocatul, agentul şi managerul nu aparţin staff-ului regal, ci persoane care vin din industria filmului.

Mai grav din punctul de vedere al angajaţilor regali e că Meghan se foloseşte de cei trei pentru a negocia un contract pentru o carte de copii. Un astfel de contract ar fi fost responsabilitatea oamenilor de la palat. 

Agentul Nick Collins, managerul Andrew Meyer şi avocatul Rick Genow au rămas în echipa lui Meghan Markle când acesta a făcut tranziţia de la Hollywood la familia regală britanică şi sunt cei care o sfătuiesc pe ducesa de Sussex în privinţa contractelor. Ceea ce nu se cade, spun surse regale, conform dailymail.co.uk

"Ca membru al familiei regale, se aşteapta ca un contract pentru o carte, o apariţie publică sau ceva asemănător să fie negociat de angajaţii de la Palatul Buckingham, care ştiu că aleagă lucrurile care se potrivesc instituţiei", au declarat sursele apropiate familie regale. 

Meghan Markle a angajat o firmă de PR să-i repare imaginea

Mai mult, Meghan a angajat recent o firmă de PR pentru a-şi repara imaginea publică afectată de controversele recente. Decizia ducesei e o încălcare a protocolului regal, mai ales că firma Sushine Sachs este cunoscută pentru că aplică tehnici neortodoxe. Meghan este foarte supărată că s-a scris că are o relaţie proastă cu Kate Middleton şi Prinţul William, dar şi că decizia de a lua un avion privat pentru vacanţele din Italia şi Franţa a fost dur criticată. Sunshine Sachs ar vrea să se ocupe mai atent de acţiunile de caritate ale ducilor de Sussex. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net