Meghan Markle ar putea să fie însărcinată. Ce suspiciuni au apărut

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry în una din cele mai recente poze în care au apărut în publicFoto: Getty Images
Meghan Markle și prințul Harry în una din cele mai recente poze în care au apărut în publicFoto: Getty Images

Meghan Markle ar putea să fie însărcinată, a lansat ipoteza-bombă versiunea mexicană a revistei ”Hola!” Sunt prezentate și suspiciuni care ar duce la această concluzie.

Meghan Markle (39 de ani) ar putea să fie însărcinată a doua oară? Actrița devenită ducesă de Sussex și soțul ei, prințul Harry, duce de Sussex, în vârstă de 36 de ani, se pregătesc să serbeze primul Thanksgiving, la 26 noiembrie, de când s-au stabilit în Montecito, California, SUA. Chiar dacă nu mai sunt în Marea Britanie, ei se agită să facă muncă în scop caritabil și au realizat o comemorare de la distanță a eroilor care și-au jertfit viața pentru țară în ziua de Remembrance Day, la 11 noiembrie. Recent, au apărut zvonuri că ei ar putea să-i ofere în curând un frățior micuțului lor fiu, Archie, în vârstă de 1 an și 6 luni. Totul a plecat de la faptul că Meghan a cerut la Înalta Curte de Justiție din Marea Britanie să schimbe data de judecată într-un proces pe care l-a intentat împotriva companiei Associated Newspapers și a tabloidelor sale ”Mail on Sunday” și ”Mail Online”.

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

Întorsătură de situație! De ce nu-și va împărți Prințul Harry averea cu viitoarea soție

A cerut amânarea cu un an a unui proces

După ce a cercetat motivele confidențiale pentru care Meghan a cerut amânarea procesului, judecătorul a acceptat solicitarea. Astfel, judecata s-a amânat cu mai mult de un an, din octombrie 2020, în ianuarie 2022. De ce are nevoie ducesa de o amânare așa de mare? Există o listă de motive pentru care curtea britanică permite schimbarea datelor de proces. Însă acestea apar mai mult din partea celor care se apără, nu a celor care acuză, cum este cazul lui Meghan, care a dat în judecată publicațiile mai sus amintite. De aici a apărut suspiciunea că ar putea fi însărcinată. Mai mult decât atât, la apariția din cimitirul din Los Angeles, în ziua de Remembrance Day, ducesa a purtat o ținută cu o fustă bogată și o centură pusă cam sus pentru a ascunde o proeminență din zona abdominală. Cu două săptămâni înainte, Meghan a apărut la Coach Core Awards cu o ținută asemănătoare, marca Oscar de la Renta. La fel a purtat o costumație asemănătoare la nunta prințesei Eugenie, când era însărcinată cu Archie. Atunci a făcut anunțul că aștepta primul copil. Nu mai rămâne decât să așteptăm pentru a vedea dacă suspiciunile sunt adevărate. Zvonurile susțin însă cu tărie că Meghan Markle ar putea să fie însărcinată.

.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net