Meghan Markle, apariție ireproșabilă la brațul prințului Harry

hepta_3535147.jpg

meghan markle harry iubita
Meghan şi Harry au participat la Commonwealth Forum, în Londra
foto: Hepta

Meghan Markle (36 de ani) are toate şansele să devină un fashion icon! Frumoasa logodnică a prinţului Harry a bifat o nouă apariţie impecabilă la un eveniment din Londra.

Meghan şi Harry au participat zilele trecute la Commonwealth Forum, scrie BBC. Bruneta a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze şi a fost preferata fotografilor prezenţi la eveniment.

 

hepta_3535158.jpg

meghan markle harry iubita
Fosta actriţă a ales o rochie Altuzarra, în nuanța untului, cu un croi inedit
foto: Hepta
 

Fosta actriţă a ales o rochie Altuzarra, în nuanța untului, cu un croi inedit şi un sacou negru. În picioare a purtat stiletto înalţi, care îi subţiau gleznele, iar la capitolul accesorii a ales o geantă în dungi şi câteva brăţări fine.

hepta_3535153.jpg

meghan markle harry iubita
Meghan şi Harry au fost eleganţi
foto: Hepta

 

Meghan a avut un look natural, fresh, iar Harry părea extrem de mândru s-o aibă lângă el. Nu doar Meghan a ales o ţinută stylish, ci şi prinţul Harry. El a îmbrăcat un sacou gri, o cămașă albă, pantaloni negri și pantofi maro.

Meghan şi Harry se căsătoresc în mai

Meghan şi Harry sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi se vor căsători în 19 mai, la Castelul Windsor, din Marea Britanie. Prinţul Harry şi Meghan Markle vor saluta mulţimea dintr-o caleaşcă care va străbate oraşul Windsor pe o rută ce va începe de la Capela St. George şi se va încheia la castel.

În Capela St. George pot lua parte la slujbe aproximativ 800 de persoane, ceea ce înseamnă că prinţul Harr y şi Markle vor avea o nuntă mai intimă decât cea pe care au avut-o ducele şi ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey. Familia regală va suporta cheltuielile pentru nuntă, inclusiv pentru ceremonie, muzică, flori şi recepţie.

 

 

Loading...
 
 

Citește și