Meghan Markle dă tonul la modă! Costumaţia pe care a purtat-o la US Open şi-a dublat preţul

Meghan Markle

Meghan Markle la turneul de tenis US Open de la New York
Meghan Markle se grăbește să devină din nou mămică
Foto: Guliver Getty Images

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, chiar dă tonul în modă, deoarece costumaţia pe care a purtat-o la turneul de tenis US Open costă deja de peste două ori mai mult. Fanii ei sunt disperaţi s-o imite la vestimentaţie.

Costumaţia de blugi purtată de Meghan Markle (38 de ani), sâmbătă, la US Open, de la New York, se vinde cu preţ mai mult decât dublu faţă de preţul iniţial pe ebay, fiindcă fanii se înghesuie s-o imite. Soţia prinţului Harry (34 de ani) a strălucit la acest eveniment, unde a asistat la înfrângerea prietenei sale, Serena Williams, de către tenismana de origine română, Bianca Andreescu. Costumaţia modestă de blugi care i-a cucerit pe fani nu a adus noroc jucătoarei americane. Însă a fost apreciată la superlativ de toată lumea.

Meghan Markle revine din concediul de maternitate. Iată ce pregăteşte

Meghan Markle a încălcat din nou tradiţia regală! Suma record plătită pentru o pereche de cercei

A costat numai 132 de lire sterline

Costumaţia atât de mult lăudată, marca J.Crew, purtată de ducesa de Sussex, a costat numai 132 de lire sterline (circa 698 de lei). Aceasta s-a vândut ca pâinea caldă pe Internet şi, după ce s-a epuizat, a fost scoasă la vânzare pe eBay cu preţul de peste 280 de lire sterline (1.480 de lei). Dar şi aşa scumpă se vinde ca pâinea caldă. Meghan a sosit vineri la New York cu un avion British Airways. Biletul luat în ultima clipă la First Class a costat-o 6.000 de lire sterline (31.714 de lei). Se înţelege că a călătorit cu cel puţin un ofiţer de securitate, ceea ce a dublat preţul călătoriei. Costumaţia de blugi purtată de Meghan Markle, la US Open, se vinde cu preţ mai mult decât dublu faţă de preţul iniţial pe ebay

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1