Mâţa clarvăzătoare a prezis dacă Meghan Markle naşte fetiţă sau băieţel

mâţa clarvăzătoare, Meghan Markle, bebeluş

Mâţa clarvăzătoare a avut ales dintre două boluri de mâncare pentru a prezice sexul bebeluşului lui Meghan Markle
Mâţa Phoenix a ales bolul roz când a prezis sexul bebeluşului pe care îl va naşte Meghan Markle
Foto: captură video

O pisică vedetă de deteleviziune, clarvăzătoare, a prezis dacă Meghan Markle va aduce pe lume o fetiţă sau băieţel. S-a întâmplat în cadrul unei emisiuni de la canalul britanic de televiziune ITV.

Mâţa clarvăzătoare Phoenix a prezis care va fi sexul bebeluşului pe care Meghan Fox (37 de ani) i-l va dărui prinţului Harry (34 de ani), la primăvară. Lorraine Kelly, de 58 de ani, gazda emisiunii, i-a oferit pisicii două boluri cu mâncare, unul roz şi unul albastru, pentru a face predicţia. Şi pentru că felina a ales să mănânce din bolul roz, s-a tras concluzia că a prezis că Meghan va aduce pe lume o fetiţă. Meghan Markle şi prinţul Harry aşteaptă primul copil care va veni pe lume în primăvara anului 2019. Palatul Kensington a dat marea veste oficial. Ducele şi ducesa de Sussex se află în prezent în primul lor turneu regeal. Pe parcursul a 16 zile vor călători în Australia, Noua Zeelanda, Fiji şi Tonga. 

meghan markle si printul harry australia 2018 vizita

După ce s-au certat prima oară în public la nunta prinţesei Eugenie, vinerea trecută, nimeni nu s-ar fi aşteptat la această mare veste. Meghan Markle ar fi dorit ca mama ei, Doria Ragland (62 de ani), să-i fie alături după ce va rămâne însărcinată şi ar fi chemat-o lângă ea. “Meghan vrea să evite angajarea unor persoane străine când se va naşte primul copil. Ar dori ca mama să joace rol de dădacă, asta ar fi cea mai bună soluţie”, a mărturisit o sursă apropiată familiei. Prinţul Harry nu ar fi fost însă de acord ca soacra să se instaleze la palat. Mâţa clarvăzătoare Phoenix a prezis care va fi sexul bebeluşului pe care Meghan îl va naşte.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1