Marea frustrare a lui Meghan Markle, de când a devenit ducesă. Ce regulă regală a deranjat-o cel mai mult

Ultima actualizare:

    Meghan Markle îşi doreşte să fie implicată politicfoto: Getty
Meghan Markle îşi doreşte să fie implicată politicfoto: Getty

Acum că Meghan Markle nu mai este un membru activ al familie regale britanice, fosta actriţă a scăpat şi de o mare frustrare: conform unor surse, ea va putea acum să îşi exprime public părerile politice, lucru pe care nu îl putea face în calitate de ducesă.

Meghan Markle este cunoscută ca o persoană implicată politic, declarându-se feministă de mai multe ori. Noul rol, de ducesă şi membru activ al familiei regale, nu îi dădea voie, însă, să îşi exprime în public orice părere politică. Niciun membru al Casei regale britanice nu are voie să facă acest lucru şi trebuie să fie imparţial din punct de vedere politic. Pentru Meghan, acestă regulă ducea însă la multă frustrare. 

"Are păreri politice clare şi va profita de noua liberatate pentru a le exprima", a declarat o sursă din cadrul Casei regale, pentru dailymail.co.uk. Ducesa de Sussex are fi chiar pregătită să se implice activ în alegerile prezidenţiale din America, care vor avea loc anul acesta. 

Meghan Markle l-a atacat pe Trump în trecut

De altfel, înainte de a se logodi cu Prinţul Harry, Meghan l-a atacat dur pe Trump şi a spus despre el că e misogin. Chiar şi după ce s-a căsătorit cu Harry, fosta actriţă a refuzat să participe la întâlnirile de stat cu preşedintele american. 

Chiar dacă nu mai e un membru activ al familiei regale, Meghan ar putea totuşi să dea naştere unei furtuni pe plan diplomatic dacă îl atacă din nou pe Trump sau se implică în politica din Canada, acolo unde locuieşte acum cu Harry şi micul Archie. 

Se ştie, de altfel, că Meghan e bună prietenă cu Jessica Mulroney, nora fostului prim ministru canadian Brian Mulroney. Ea şi Harry mai sunt apropiaţi şi de actualul premier al Canadei, Justin Trudeau, dar şi de Barack şi Michelle Obama. 

Meghan Markle a spus că vrea să fie preşedinte al SUA

Mai mult, în 2018, s-a spus că Meghan ar fi visat să ajungă preşedinte al Statelor Unite. Ea ar fi făcut confesiunea înainte de logodna cu Harry. Specialiştii nu exclud o astfel de rută pentru Meghan: "Cu faima ei, ar putea foarte uşor să fie un nou Ronald Reagan", a declarat jurnalistul Simon Jenkins, facând referire la cariera de la Holllywood a lui Reagan. 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net