La 70 de ani, Prințul Charles a făcut senzație pe plaja din Barbados

Ultima actualizare:
Prinţul Charles s-a simţit relaxat în valuri, în Barbados
Prinţul Charles s-a simţit relaxat în valuri, în Barbados

Prințul Charlesa făcut senzație pe plaja din Barbados într-un slip înflorat. Moştenitorul tronului britanic și soția lui, Camilla, au petrecut împreună cu Tom Jones și Lionel Richie în Caraibe până în zori de zi.

Prințul Charles, în vârstă de 70 de ani, a făcut senzație pe plaja din Barbados îmbrăcat numai într-un slip înflorat. Moştenitorul tronului britanic și soția lui, Camilla (71 de ani), au petrecut împreună cu Tom Jones (78 de ani) și Lionel Richie (69 de ani) în Caraibe până în zori de zi după ce Lionel Richie a fost numit ambasador princiar onorific. Prinţul Charles şi Camilla vor face un turneu de 12 zile în Caraibe şi vor vizita şi Cuba. Cu prilejul popasului în Insula Barbados, oaspeţii regali au profitat că în program era inclusă o zi liberă ca să meargă la plajă. Prinţul Charles a făcut şi o baie în mare. S-a jucat în valuri şi a înotat.

În timpul turneului lor din Caraibe, moştenitorul tronului britanic şi soţia sa, Camilla, vor mai vizita Insulele St Vincent şi Grenadine, St Kitts şi Nevis, Grenada şi Cayman. Cei doi înalţi oaspeţi păreau fericiţi şi relaxaţi în timp ce s-au plimbat pe nisipurile aurii, îmbrăcaţi în costume de baie şi purtând în mâini prosoape dungate identice. Prințul Charlesa făcut senzație pe plaja din Barbados în slipul său înflorat.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net