Kate Middleton poate renunța oricând la viața de la palat! Uite cum s-a descurcat ducesa la fermă

Ultima actualizare:
Kate Middleton arată la fel de bine în blugi așa cum o face și când poartă rochii demne de o prințesă
Kate Middleton arată la fel de bine în blugi așa cum o face și când poartă rochii demne de o prințesă

În timp ce ducele și ducesa de Sussex își planifică turul care va avea loc la începutul toamnei și în care vor vizita mai multe țări africane, printre care se va număra și Angola, prințul William și Kate Middleton își îndeplinesc îndatoririle regale în diferite regiuni ale Marii Britanii. Ducii de Cambridge au renunțat pentru o zi la comoditatea propriei locuințe și s-au deplasat într-o zonă rurală numită Cumbria. Iată cum a decurs vizita, dar și care a fost motivul pentru care Kate Middleton nu s-a putut opri din zâmbit.

Ducele și ducesa de Cambridge sunt ocupați cu vizitele pe care trebuie să le efectueze în diferite colțuri ale Marii Britanii. Ducesa a renunțat la pantofii eleganți cu toc înalt și la rochiile demne de o prințesă în favoare unor blugi negre, a unei geci și a unei perechi de bocanci căci s-a deplasat alături de soțul său într-o zonă rurală. Kate Middleton arată la fel de bine fie în rochie, fie în haine sport, având o siluetă demnă de invidiat. Nu i-a lipsit de pe chip zâmbetul molipsitor care nu adispărut prea repede căci ea s-a amuzat teribil acceptând provocarea fermierilor de a tunde o oaie. Deși nu s-a descurcat de minune ducesa nu s-a dat bătută până când nu a reușit să obțină un rezultat onorabil, relatează dailymail.co.uk.

Kate Middleton s-a distrat de minune acceptând provocarea unui fermier de a tunde o oaie
Kate Middleton s-a distrat de minune acceptând provocarea unui fermier de a tunde o oaie

Nici prințul Harry nu s-a lăsat mai prejos, el oferind o mână de ajutor unui localnic pentru a zidi un perete crăpat. După ce au defășurat separat aceste activități, ducele și ducesa au vizitat rezervația naturală de la Cumbria și au avut ocazia să se plimbe departe de poluare unui oraș aglomerat și să se bucure de peisajul rural parcă rupt din povești. Cei doi au participat la un târg și au gustat din produsele tradiționale preparate de localnici, vreme în schimbat, politicioși, câteva cuvinte cu cei care le-au ieșit în cale.


    Kate Middleton s-a distrat de minune acceptând provocarea unui fermier de a tunde o oaie Foto Gettyimages
Kate Middleton s-a distrat de minune acceptând provocarea unui fermier de a tunde o oaie Foto Gettyimages

Înainte ca Kate Middleton să tundă oița cei doi soți au participat la o discuție cu cei care au strâns fonduri pentru remedierea dezastrelor produse de ultimele inundații care au avut loc în Cumbria. Kate Middleton este implicată profund în activitatea organizațiilor care au ca centru de interes sănătatea mintală și lupta împotriva consumului de droguri așadar și în Cumbria a dorit să audă povestea celor care s-au luptat cu demonii cauzați de consumul de stupefiante. Un tânăr pe nume Phill a fost cel care i-a reltat ducesei care a fost demersul său pentru a putea renunța la drogurile care l-au ținut prizonier pentru o eprioadă bună de timp. Bărbatul a declarat că a fost profund impresionat de interesul cu care Kate Middleton l-a ascultat și a subliniat că nu se aștepta să poată comunica atât de natural cu aceasta.

Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc o vizită în țările africane

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, vor porni într-un tur în toamna aceasta, iar printre ţările care urmează să fie vizitate se numără şi Angola. Prinţul Harry este legat de această ţară prin prisma faptului că mama sa a păşit aici în 1997 pentru a trage un semnal de alarmă asupra minelor tereste şi a pericolului pe care acestea îl reprezintă pentru locuitori.

Prinţul Harry a vorbit în nenumărate rânduri despre influenţa pe care a avut-o gesturile mamei asupra deciziilor sale din prezent. "Unii au fost de părere că a întrecut limita prin acţiunile sale în sfera politicii, dar pentru ea nu a fost niciodată vorba despre politică, ci despre oameni. Ştia că deţine o influenţă mare, aşadar a folosit-o pentru a atrage atenţia asupra oamenilor care sunt uitaţi, ignoraţi sau temători să ceară ajutor", a declarat 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net