Kate Middleton a încălcat codul vestimentar de la BAFTA de frica reginei Elisabeta!

untitled.png

foto
Ducesa de Cambridge îl va aduce pe lume pe cel de-al trei-lea copil la sfâșitul lunii aprilie
Foto: Captură video

Duminică, 18 februarie 2018, a avut loc cea de-a 71-a gală a premiilor BAFTA. Pentru al doilea an consecutiv, marele eveniment a avut loc la Royal Albert Hall din Londra. Campaniile „Time’s Up” şi „#MeToo” au marcat gala de decernare a premiilor BAFTA de anul acesta. Vedetele au fost în majoritate îmbrăcate în ţinute negre sau purtând insigne, în semn de susţinere a mişcărilor anti-hărţuire şi abuz. O figură foarte importantă nu a respectat, însă, codul vestimentar din motive întemeiate.

La eveniment au participat și Kate Middleton, însoțită de prințul William. Ducesa de Cambridge a încălcat dresscode-ul evenimentului, nepurtând o ținută neagră, ci o rochie vaporoasă de culoare verde, semnată de Jenny Packham. Care a fost motivul pentru care Ducesa nu s-a alăturat acestor mișcări? În urmă cu puțin timp se zvonea că Ducesa de Cambridge nu va participa la premmile BAFTA deoarece se afla pe un teren minat din punct de vedere diplomatic. Regina Elisabeta a II- nu este adepta rochiilor negre în , iar membrii Casei Regale evită să poarte această nonculoare la evenimentele importante, informează thesun.co.uk.

fotoZoom
Kate Middleton nu a respectat codul vestimentar
Foto:Getty

Pentru ceremonia de anul trecut, Kate Middleton a ales o rochie neagră cu diferite modele florale, iar palatul Kesington a refuzat să comeneteze pe marginea deciziei sale, deşi conform zvonurilor, Regina Elisabeta a II-a nu a fost deloc încântată de decizia vestimentară a soţiei lui Wiliam. Așadar, anul acesta Kate Middleton a fost nevoită să acorde un plus de atenție alegerii rochiei.

FotoZoom
Kate Middleton a participat la premiile BAFTA și a ales o rochie verde închis
Foto:Getty

A avut de ales între respectarea dress code-ului și evitarea unui mini-conflict cu Elisabeta a II-a, iar decizia a fost una destul de simplă ținând cont că Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de un verde închis. A reușit să împace ambele părți, purtând o culoare închisă și evitând negrul pe care regina îl detestă.

 

loading...
Loading...

Citește și