Kate Middleton împlineşte 37 de ani. Tot ce trebuie să ştii despre soţia Prinţului William

kate-middleton

Kate Middleton în perioada facultăţii
Aşa arăta ducesa de Cambridge în perioada facultăţii
Foto:Profimedia

La mulţi ani, Ducesă! Catherine, soţia prinţului William împlineşte miercuri (9 ianuarie) vârsta de 37 de ani. Născută la 9 ianuarie 1982 la spitalul Royal Berkshire, Kate Middleton a intrat în casa regală britanică, în 2011, după ce s-a măritat cu prinţul William. Pentru majoritatea britanicilor ducesa de Cambridge este o Cenuşăreasă modernă, admirată pentru graţia, stilul şi eleganţa ei. Ea a absolvit Universitatea Saint Andrews, în 2005, în acelaşi an cu soţul ei.

Kate Middleton sau Catherine, ducesa de Cambridge împlineşte, miercuri, frumoasa vârstă de 37 de ani. Ea este cu şase luni mai mare decât soţul ei. Conform surselor oficiale din cadrul Palatului Kansington, Kate îşi va serba ziua într-un cadru restrâns alături de soţul ei şi cei trei copii ai lor: George (5 ani), Charlotte (3 ani) şi Louis, în vârstă de doar opt luni. La petrecere sunt aşteptaţi de asemenea Prinţul Harry şi Meghan Markle, dar şi familia Middleton, recent revenită în Regatul Unit după o vacanţă de sărbători petrecută în ţările calde.

Câteva lucruri despre Kate pe care puţini le cunosc

Kate are 1,75 m înălţime şi cântăreşte 54 de kilograme. Ea s-a născut în Reading, England, în 1982, la spitalul Royal Berkshire în familia alcătuită din stewardesa Carole şi pilotul Michael Middleton, angajaţi la British Airways. La jumătatea anilor 1980, Kate a trăit câţiva ani în Amman, Iordania, unde tatăl ei a fost detaşat cu serviciul de British Aiways. Încă din copilărie, Kate a fost extrem de băieţoasă şi a excelat în tenis, hochei pe iarbă, baschet şi volei. În adolescenţă şi-a descoperit o nouă pasiune: gătitul. Apropiaţii susţin că este neîntrecută în prepararea torturilor şi prăjiturilor.

  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • Maximize

1/12

Kate Middleton poartă numărul 43 la pantofi

Puţini ştiu că poartă numărul 43 la pantof, ceea ce a ajutat-o enorm să exceleze la probele fizice din timpul colegiului şi facultăţii. Kate l-a întâlnit pentru prima oară pe viitorul ei soţ în 2001, pe vremea când studiau amândoi la Universitatea St. Andrews şi locuiau în căminul universitar St. Salvador. Nu au avut o relaţie liniştită şi Kate a recunoscut în repetate rânduri în faţa colegelor că lui William îi plăceau fetele mai mari decât el, pentru că voia să fie dominat de partenera lui. Kate este cu şase luni mai mare decât William şi a reuşit să îi câştige respectul după ce s-au întrecut în mai multe partide de tenis, baschet şi hochei pe iarbă.

Kate are un Masterat în Istoria Artei

Kate are un Master în Istoria Artei şi era cunoscută în facultate drept una dintre cele mai rebele studente, chiar dacă nu a avut niciodată derapaje de comportament. Ca membru al familiei regale britanice ea are trei titluri nobiliare: Ducesă de Cambridge a Angliei, Contesă de Strathearn a Scoţiei şi Baronesă de Carrickfergus a Irlandei de Nord. Înainte de a se căsători cu prinţul William, Kate a lucrat cu jumătate de normă pe post de expert în achiziţii pentru compania Jigsaw Junior. Prima apariţie oficială în public în calitate de parteneră a prinţului William a fost prilejuită de lansarea la apă a unei ambarcaţiuni a Marinei Regale în Trearddur Bay, în Ţara Galilor.

Kate a acceptat abia în 2016 să pozeze într-o revistă de modă

Sora lui Kate, Pipa, de 35 de ani, a fost extrem de apreciată la nunta regală din 2011, când mulţi au crezut că i-a furat inima cumnatului ei Harry. Fratele lui Kate, James este un om de afaceri de succes care se ţine departe de viaţa publică pentru a nu îi aduce prejudicii de imagine surorii lui. Deşi pare să nu îşi fi dorit niciodată să devină regina Marii Britanii, Kate a reuşit să le câştige admiraţia supuşilor. William este al doilea în linia succesiunii, după Prinţul Charles, iar al treilea este Prinţul George, de cinci anişori. Abia în iunie 2016, Kate a acceptat să apară într-o revistă şi a pozat pentru Vogue, iar articolul despre ea a fost răspândit în 10 pagini.

Pe lângă gătit, Kate e pasionată de fotografiat

Kate este printre cele mai iubite figuri ale casei regale britanice, după nunta din 2011 lansându-se pe piaţă mai multe obiecte în cinstea ei: de la plicuri de ceai, articole vestimentare, reţete de pizza şi chiar prăjituri. Datorită stilului ei de viaţă activ, ea a primit în premieră istorică o bicicletă tandem de la primarul Londrei, Boris Johnson. Kate este supranumită „mămica” de comunitatea părinţilor din Marea Britanie datorită activităţilor şi campaniilor de binefacere dedicate copiilor, dar şi acţiunilor caritabile care au ca scop susţinerea micuţilor care nu au fost favorizaţi de soartă. Una dintre pasiunile secrete ale lui Kate este fotografiatul: ea are mai multe colecţii de poze realizate chiar de ea, încă din vremea studenţiei pe care le arată doar cunoscuţilor.

Citeşte şi:

Ce i-a cumpărat Meghan Markle lui Kate Middleton pentru aniversare

Cum reuşeşte Kate Middleton să-şi păstreze permanent silueta de invidiat

Kate Middleton a purtat 25 de ţinute în timpul vizitei din Canada

Kate este una dintre cele mai elegante personalităţi publice din lume. Ea a purtat 25 de ţinute diferite în timpul unui turneu desfăşurat în Canada şi Los Angeles, SUA în iulie 2011. Datorită acestui turneu s-a lansat un fenomen în modă supranumit „efectul Middleton”: adică orice articol vestimentar purtat de ea se vinde ca pâinea caldă. Evident, asta pentru că ducesa de Cambridge nu este prea cheltuitoare când vine vorba de îmbrăcăminte. Ea poartă articole vestimentare care nu depăşesc în total 1.200 de lire sterline, cât o poşetă purtată de cumnata ei Meghan Markle.

Familia Middleton a devenit milionară din organizări de evenimente

Părinţii lui Kate, Michael şi Carol Middleton au înfiinţat o companie care organizează evenimente şi este estimată la peste 30 de milioane de lire sterline. În ziua nunţii din 2011, Kate a purtat tiara Reginei Elisabeta a II-a, care a fost creată de Cartier, în 1936. Tiara a fost comandată de Regina Mamă şi-a fost făcută cadou Reginei Elisabeta a II-a. La nuntă, Kate a purtat o rochie de mireasă cu o trenă de trei metri care a fost copiată de mai multe case de modă internaţionale. Trena a fost ţinută în timpul procesiunii de sora miresei, Pipa Middleton.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1