Joan Collins, cu fustă scurtă la 82 de ani

Ultima actualizare:
Joan Collins în 1975
Joan Collins în 1975

Arată fantastic la 82 de ani! Actriţa Joan Collins nu se sfieşte să umble cu fustă scurtă până la fund la vârsta ei. Vedeta cunoscută pentru rolul din serialul ”Dinastia” a făcut furori recent în Franţa.

Îmbrăcată într-o rochie cu motive florale pe sub care i se întrevedea costumul de baie, Joan Collins a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei vacanţe la St Tropez. Actriţa şi-a etalat trupul de ividiat pe plaja exclusivistă Tahiti de pe riviera franceză. Părea relaxată şi fericită în compania unui prieten. Era machiată cu un roz ce se asorta perfect cu trandafirii de pe rochie şi purta un ceas care se vedea că e foarte scump.

Nimeni nu i-ar fi dat mai mult de 50 de ani. Purta şlapi, cercei cu diamante şi alte bijuterii de platină, ochelari de soare de fiţe. Joan spune că oricine poate să arate la fel de bine ca ea la peste 80 de ani. “Mănânc şi folosesc doar produse de calitate. Încerc să urmez mereu o dietă echilibrată. Avocado aduce foarte multe beneficii şi cred în consumul de suplimente cu vitamine. Eu iau vitaminele C, E şi Omega 3”, a dezvăluit vedeta.

Preferă să cheltuiască mulţi bani pe produse de înfrumuseţare decât să se injecteze cu botox sau să îşi facă operaţii estetice. ”Am purtat întotdeauna farduri deoarece consider că acţionează ca o barieră între piele şi elemente nocive care pot afecta pielea. De asemenea, nu concep să ies în public fără a mă da cu ruj”, a adăugat actriţa.

Ei sunt protagoniştii serialului  “Dinastia”
Ei sunt protagoniştii serialului “Dinastia”

Joan Collins a fost căsătorită de cinci ori. În prezent e măritată cu Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr decât ea. Între 1952 şi 1956, a fost căsătorită cu Maxwell Reed. Din anul 1963 până în anul 1971, Joan a format o familie cu Anthony Newley, căruia i-a dăruit doi copii, Tara Cynara şi Alexander Anthony. Între 1972 şi 1983, vedeta a fost măritată cu Ron Kass, mariaj din care a rezultat o fiică numită Katyana.

Între 1985-1987, actriţa a format un cuplu cu Peter Holm. Din anul 2002, ea este soţia lui Gibson, împreună cu care are mai multe reşedinţe de lux în Londra, New York, Los Angeles şi Franţa. Actriţa a jucat în peste 60 de filme şi seriale, iar la vârsta de 50 de ani a apărut în revista “Playboy”. 

Serialul a fost difuzat timp de 8 ani


    Ei sunt protagoniştii serialului  “Dinastia”
Ei sunt protagoniştii serialului “Dinastia”

Joan Collins a devenit celebră în întreaga lume în anii ‘80, datorită serialului de mare succes “Dinastia”, în care a interpretat maleficul personaj Alexis Carrington. Filmul a fost soluţia găsită de canalul de televiziune ABC pentru a concura cu serialul ”Dallas”, difuzat în aceeaşi perioadă şi în acelaşi interval orar de canalul CBS. Faimosul serial a fost difuzat în SUA la ore de maximă audienţă între anii 1981 şi 1989 şi mai târziu şi în România. Pentru rolul din serial, Joan Collins a primit un premiu Globul de Aur, în anul 1983.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net