Istoria se repetă! Meghan și Harry, aceeași soartă ca alți doi membri populari ai familiei regale, din anii '60: "Nu au fost sprijiniți!"

Ultima actualizare:

    Ducii de Sussex și contele și contesa de Snowdon au avut aceeași soartă în interiorul familiei regaleFoto: Getty Images
Ducii de Sussex și contele și contesa de Snowdon au avut aceeași soartă în interiorul familiei regaleFoto: Getty Images

Meghan Markle și Prințul Harry s-au trezit în aceeași poziție cu alți doi membri extrem de populari ai Familiei Regale, potrivit unui biograf regal de seamă. Scriitorul Andrew Morton a făcut o paralelă între Ducele și Ducesa de Sussex și Contele și Contesa de Snowdon. Expertul a susținut că lui Meghan și lui Harry i-a fost „dificil să accepte” că, în cadrul familiei regale, ordinea este mai importantă decât popularitatea indivizilor.

Și așa au făcut, a spus el, regretații prințese Margaret și Antony Armstrong-Jones în anii șaizeci. Discutând despre popularitatea prințului Harry și a lui Meghan la nivel mondial, autorul cărții "Meghan: A Hollywood Princess" a declarat pentru Express.co.uk: „Sunt curtați de oameni celebri. „Vreau să spun, mii de oameni au venit să-i vadă (la New York, în timpul vizitei lor din septembrie). „Aș fi foarte intrigat să văd câți oameni ar fi venit la o vizită similară, să zicem,  a prințului Charles și soției sale, Camilla”.

Meghan și Haryy nu au primit finanțarea pe care și-au dorit-o din partea familiei regale britanice

Morton, care în 1992 a scris celebrul "Diana: In Her Own Words" cu ajutorul regretatei Prințese de Wales, a mai susținut: „Sunt populari și ceea ce le-a fost greu de acceptat a fost că în cadrul familiei regale nu este vorba despre popularitate, ci despre poziție. Harry era mai jos pe totem, la fel și Meghan. Nu au primit finanțarea pe care și-au dorit-o, au simțit că nu au primit sprijinul pe care și-au dorit-o. Și este exact la fel cu ceea ce sa întâmplat cu Prințesa Margaret și cu Lordul Snowdon. Erau fețele pline de farmec ale anilor '60, dar în interiorul Familiei Regale erau mai jos. Regina Mamă, Regina, Prințul Philip, Prințul Charles, Prințesa Ana... toți făceau parte din ramura principală a Familiei Regale, spre deosebire de Margaret și Snowdon. Este o paralelă remarcabilă că Meghan și Harry sunt la fel. Incredibil de populari în ochii oamenilor, dar mult mai jos în ochii familiei regale”.


    Prințesa Margaret, Contesă de Snowdon (Margaret Rose; 21 august 1930 – 9 februarie 2002) a fost sora mai mică a reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit Foto: Getty Images
Prințesa Margaret, Contesă de Snowdon (Margaret Rose; 21 august 1930 – 9 februarie 2002) a fost sora mai mică a reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit Foto: Getty Images

Ducii de Sussex au părăsit familia regală în 2020

Prințul Harry și Meghan au primit titlurile de Duce și Ducesă de Sussex în mai 2018 de la Regina Elisabeta, drept cadou de nuntă. În ciuda faptului că era nouă în Familia Regală, Meghan a început imediat să participe la logodne și vizite și a efectuat primul său turneu regal important în străinătate alături de Prințul Harry în octombrie 2018, atrăgând mulțimi uriașe. Perechea și-a anunțat decizia de a se retrage în calitate de membri ai familiei regale în ianuarie 2020 și a demisionat oficial din calitatea de membri ai familiei regale cu normă întreagă la sfârșitul lunii martie a acelui an. De atunci, ei s-au stabilit în California și, în vara lui 2020, s-au mutat în noul lor conac din Montecito, Santa Barbara.


    Meghan Markle și prințul Harry au părăsit familia regală anul trecutfoto: Getty Images
Meghan Markle și prințul Harry au părăsit familia regală anul trecutfoto: Getty Images

Odată ce au devenit independenți financiar de Sovereign Grant, Ducele și Ducesa de Sussex au încheiat un acord pe mai mulți ani cu celebrele companii Netflix și Spotify. Conform contractului, Meghan și Haryy vor produce conținut video și audio exclusiv pentru aceste platforme de streaming. Ducii de Sussex au preluat și alte proiecte, Meghan investind în brandul de super latte Clevr Blends, iar Harry devenind director de impact BetterUp. Prințul Harry și Meghan s-au alăturat, de asemenea, companiei Ethic, o firmă axată pe investiții durabile, ca parteneri de impact. 

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net