Isteria coronavirus! Metodele bizare prin care se „protejează” oamenii: bidoane de plastic în cap și saci de gunoi

coronavirus-bidoane-plastic-2.jpg

Pasageri dintr-un aeroport din China, fotografiați cu bidoanele pe cap
Mai mulți pasageri aflați într-un aeroport din China au fost fotografiați cu bidoanele pe cap
Foto: Twitter
Citeste tot despre: 

Epidemia de coronavirus a băgat spaima în populația din China! De teamă, persoanele care călătoresc în această perioadă în zone aglomerate au recurs la măsuri inedite de a se „proteja”.

Cei care nu au găsit măști la farmacii, au inventat metode bizare de a se feri de coronavirus. Epidemia a luat deja viața a 170 de persoane și s-a răspândit în Europa, Australia și America. Chinezii au găsit o metodă de a se „proteja” de epidemie, care s-a viralizat rapid: bidonul de apă pus pe cap.

 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: twitter
 • foto: twitter
 • foto: twitter
 • foto: twitter
 • foto: twitter
 • foto: twitter
 • foto: twitter
 • foto: twitter
 • Maximize

1/10

Mai mulți oameni au fost fotografiați în astfel de ipostaze, iar fotografiile au ajuns pe rețelele de socializare. Alții s-au învelit cu totul în saci transparenți de plastic, în timp ce așteptau la cozi în aeroport.

Mai mulți pasageri aflați într-un aeroport din China au fost fotografiați cu bidoanele pe cap. Aceleași metode au fost folosite la supermarket, în avion și în parcuri.

corona-virus-saci-de-plastic.jpg

O familie de chinezi „îmbrăcată” în plastic, în speranța că se protejează de coronavirus
O familie s-a „îmbrăcat” în plastic, în speranța că se va proteja de coronavirus
Foto: Twitter

Rusia și-a închis frontierele cu China, în lupta împotriva răspândirii coronavirusului

foto_twitter_5.jpg

foto: twitter

 

Numărul total al oamenilor infectați a ajuns la 5.974 până acum, însă medicii se tem că numărul real ar fi mult mai mare, la anumite persoane boala fiind asimptomatică. 

Rusia a anunţat joi (30 ianuarie) că îşi închide cei 4.250 de kilometri de frontieră cu China, în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus chinez, potrivit news.ro. Ministerul rus de Externe a anunţat la rândul său, într-un comunicat, suspendarea începând de joi a emiterii vizelor electronice chinezilor în puncte de trecere în Extremul Orient, în enclava europeană Kaliningard şi în al doilea oraş din ţară, Sankt Petersburg, foarte frecventat de turişti.

foto_twitter_6.jpg

foto: twitter

Citește și

Coronavirus China. 7 lucruri pe care le știm până acum despre virusul ucigaș din Asia

Primul caz de coronavirus a fost confirmat în Germania

 

Loading...

Citește și

 • coronavirus la microscop

  Virusul ucigaș depistat la sfârșitul anului trecut în China face noi victime, numărul deceselor ajungând la 25. Mai mult, pentru a evita răspândirea sa, autoritățile locale au închis, după localitatea Wuhan, încă două orașe: Huanggang și Ezhou. Iată tot ce trebuie să știi despre coronavirus: cauze, simptome și cum se tratează!

 • Oamenii sunt verificați pe aeroport pentru a se depista dacă au febră

  Numărul cazurilor de infecții cu boala misterioasă a ajuns la aproape 6.000. Coronavirusul a fost detectat în cel puțin 14 țări. Numărul infecțiilor l-a depășit pe cel din epidemia SARS. În China au fost luate măsuri de carantină, în timp ce guvernele străine și-au ridicat cetățenii din Wuhan, epicentrul focarului. Pe de altă parte cercetătorii lucrează la vaccinul împotriva acestui virus.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1