Îşi pun pe motocicletă întreaga familie

Ultima actualizare:

    Fac modificări  vehiculului cu 2 roţi ca  să încapă 9 persoane
Fac modificări vehiculului cu 2 roţi ca să încapă 9 persoane

Filipinezii au găsit modalităţi stranii de a-şi plimba întreaga familie fără maşină. Cu mic cu mare, îi urcă pe toţi ai lor pe motocicletă.

Fotograful australian Ian Maclean a surprins un filipinez călătorind împreună cu soţia şi  toţi cei 7 copii pe motocicletă. A făcut modificări vehiculului astfel încât să încapă toţi. Nu îşi permitea să cumpere o maşină, aşa că a rezolvat problema. Însă filipinezii spun că preferă să folosească motocicletele fiindcă se strecoară mai uşor cu ele în aglomeraţie. Pentru cei care se grăbesc, este o modalitate preferabilă. Aşa că cei mai mulţi filipinezi se duc cu motocicletele la serviciu, nu cu maşinile. Au adaptat vehiculele pe două roţi şi ca taximetre. Turiştii accceptă să se urce pe motocicletele cu locuri multiple. Sunt mai ieftine şi, în plus, mai distractive. Ei spun că se pot bucura de peisaje mai bine de pe motocicletă decât din maşină. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net