Întorsătură de situație! De ce nu-și va împărți Prințul Harry averea cu viitoarea soție

000_vf1ds.jpg

printul harry meghan markle
Prințul Harry nu va putea să-și împartă averea cu Meghan Markle
Foto: AFP

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Admiratori din întreaga lume au așteptat cu sufletul la gură concretizarea legământului dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Este evident pentru oricine că amândoi se iubesc și vor face orice ca să fie împreună. Când vine vorba de bani însă, lucrurile sunt puțin mai complicate.

În prezent, fosta actriță Meghan Markle nu are cetățenie britanică, dar chiar și după ce o va obține, tot nu se va putea atinge de averea Prințului Harry (nu în acte, cel puțin).motivul este unul cât se poate de banal: Meghan încă este priponită de o datorie destul de mare față de impozitul pe venit din Statele Unite.

De asemenea, bruneta nu va putea să-și obțină cetățenia britanică decât dacă locuiește permanent în Regatul Unit, cel puțin trei ani. Asta înseamnă că, în tot acest timp, Meghan trebuie să plătească impozite și alte taxe Statelor Unite.

„Chiar dacă se căsătorește cu un membru al Familiei Regale britanice, ea rămâne cetățean american și trebuie să plătea impozit pe venit. Dacă are afacero în Statele Unite sau dacă, de exemplu, deține un plan de pensionare, iar acestea îi aduc venituri, trebuie să plătească”, spune Marlene Koenig, expertă în chestiunile regale, potrivit Daily Star.

Această regulă se aplică și în cazul în care ar câștiga bani din afara spațiului american. Dacă primește bani de la fostul soț sau de la familie, tot va trebui să plătească impozit pe venit. Oricât și-ar dori, Harry nu-i poate da viitoarei soții bani care îi vin de la plătitorii de taxe britanici. Veniturile membrilor Familiei Regale se stabilesc sub un regulament constituțional clar. Atunci când a murit Prințesa Diana, Harry a moștenit jumătate di  averea ei, de 21 de milioane de lire sterline, din care el a trebuit să împartă cu fratele său, William, 3,5 milioane de lire.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • meghan markle

    Viața actriței Meghan Markle se va schimba radical odată ce va deveni soția Prințului Harry. Bruneta va trebui să spună la revedere câtorva obiceiuri care până acum au fost ceva obișnuit. Odată intrată oficial în Familia Regală, Meghan trebuie să respecte toate regulile de etichetă regală.

  • meghan markle

    Anul care tocmai a trecut a fost unul plin de surprize pentru actrița Meghan Markle. De departe, cea mai interesantă dintre ele a fost prezența Prințului Harry în viața ei, care efectiv, i-a oferit o cu totul altă direcție, odată ce a acceptat să fie soția lui. Pentru 2018 îns, Meghan și-a pregătit deja o mică listă cu lucrurile pe care și le-a proprus să le respecte.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5