Interviul cu Meghan Markle și prințul Harry l-a lăsat pe prințul Charles „într-o stare de disperare”!

Ultima actualizare:

    Prințul Charles le-ar fi spus apropiaților că este dezamăgit de fiul luiFoto: Getty
Prințul Charles le-ar fi spus apropiaților că este dezamăgit de fiul luiFoto: Getty

Speranțele lui Charles (76 de ani) de a deveni un „rege popular” au fost distruse de fiul său, cred simpatizanții familiei regale britanice. Prințul de Wales le-ar fi spus apropiaților că „s-a simțit dezamăgit” de Harry, după interviul cu soția sa Meghan Markle și Oprah Winfrey

Prințul Charles s-ar afla „într-o stare de disperare” în legătură cu interviul bombă cu Meghan Markle și prințul Harry. Speranțele prințului de Wales de a deveni un „rege popular” au fost distruse, a declarat un prieten apropiat de Charles, pentru Vanity Fair. Harry a susținut că i-a trimis un e-mail tatălui său, întrucât încetase să-i mai răspundă la telefon .El a adăugat că, în timp ce acum vorbesc uneori: „Există mult de lucrat acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva similar ”. Afirmațiile acestuia l-au lăsat pe prințul Charles foarte dezamăgit, potrivit unui prieten care a vorbit cu revista citată.

O lovitură majoră pentru reputația lui Charles

„Pentru prințul Harry să spună că s-a simțit dezamăgit de tatăl său trebuie să fi fost un lucru greu de spus și greu de auzit de Charles. Acum, tocmai într-un moment în care Charles în general începuse să pară un viitor rege mai popular decât ar fi ghicit în primă instanță, iată o lovitură majoră pentru reputația sa. Este greu de știut dacă Harry este conștient de daunele pe care le-a făcut spunând acest lucru. A intenționat de fapt să arunce această lumină dăunătoare tatălui său și familiei sale? Nu știm.", a declarat autorul regal Sarah Gristwood, potrivit Daily Star.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net