Insula Creta, sub ape! Inundațiile catastrofale din Grecia i-au făcut pe oameni să se refugieze pe acoperiș

inundatii_creta.jpg

inundatii creta
Este al treilea val de inundații din ultimele luni
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Este prăpăd în Creta! Ploile puternice de sâmbătă (6 aprilie) au creat inundații catastrofale. Apa ajunge pe alocuri la o înălțime de trei metrii. Unii locuitori au fost nevoiți să se refugieze pe acoperiș.

Cele mai afectate regiuni din Creta sunt Pyrgos, Harakas și Sampania. Autoritățile elene se așteaptă ca vârful dezastrului să fie atins în cursul zilei de luni (8 apropie),  când precipitațiile vor atinge un nivel record, potrivit b1.ro

Este a treia catastrofă care lovește Creta în două luni

Acesta este cel de-al treilea val catastrofic care lovește Creta în ultimele două luni. Pagubele înregistrate la inundația de la începutul lunii martie se ridică la 100 de milioane de euro. Ploile au făcut ravagii și în Peloponez, Attica, Saronida, Keratea, Porto Rafti și Thalassa unde au fost și pene masive de curent electric. De asemenea, O amplă operațiune de evacuare este în curs în Pilalimata.

 

Loading...

Citește și

  • Ai fost vreodată în Creta? Este un loc pe care trebuie să-l vezi măcar o dată în această viaţă. Însumează toate frumuseţile celorlate insule greceşti, de la plaje superbe, mâncare bună, sătuţe de munte, leandri şi miros de pin, ruine, istorie şi tradiţii până la hoteluri de cinci stele şi oraşe cochete.

  • Norocoşi sunt cei care şi-au planificat pentru vara aceasta o vacanţă în Creta. Cea mai mare insulă grecească este un adevărat paradis pentru iubitorii de plaje cu apă turcoaz şi nisip roz, de istorie, ruine, dar şi de mâncare bună. Pentru a vedea cât mai multe frumuseţi şi a profita din plin de vacanţă, vezi ce sfaturi au pentru tine ghizii locali!