Inelul de logodnă al Prințesei Eugenie, de două ori mai scump decât al lui Meghan Markle

000_xg3ni.jpg

printesa eugenie jack brooksbank
Prințesa Eugenie nu vrea să se lase eclipsată de nunta Prințului Harry cu Meghan
Foto: AFP

Anul 2018 se anunță unul plin de evenimente fericite pentru Familia Regală britanică. Întâi va veni pe lume cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton, în luna aprilie, apoi Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători, în mai, iar în toamnă, distracția continuă cu nunta Prințesei Eugenie. Se pare că aceasta a primit de la iubitul ei un inel de logodnă de două ori mai scump decât cel al lui Meghan.

Iubitul Prințesei Eugenie (27 de ani), Jack Brooksbank, i-a dăruit logodnicei sale una dintre cele mai rare bijuterii, iar prețul este pe măsură și este aproape similar cu cel primit de mama prințesei, Sarah Ferguson, de la Prințul Andrew, relatează The Sun.

000_xh03h.jpg

printesa eugenie jack brooksbank
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank sunt într-o relație de șase ani
Foto: AFP

Chiar dacă nunta Prințului Harry cu Meghan se anunță a fi evenimentul anului, asta nu înseamnă că va eclipsa căsătoria Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank și ne putem da seama de acest lucru numai uitându-ne la inelul de logodnă pe care prințesa l-a primit. Experții spun că valorează în jur de 100.000 de euro, ceea ce înseamnă că este de două ori mai scump decât cel primit de Meghan Markle.

000_xh03i.jpg

printesa eugenie jack brooksbank
Inelul de logodnă al Prințesei Eugenie e de două ori mai scump decât al lui Meghan Markle
Foto: AFP

Inelul este o adevărată capodoperă: un safir denumit padparadscha, inconjurat de zece diamante. Acest tip de safir are o culoare extrem de rară, o combinație între roșu și galben, ca și cum ar fi o încrucișare între un rubin și un safir galben. „Este considerată una dintre cele mai rare bijuterii de acest fel”, spune bijutierul Deborah Papas.

000_un20l.jpg

meghan markle
Inelul de logodnă al lui Meghan Markle valorează 50.000 de euro
Foto: AFP
Loading...
 
 

Citește și

  • foto

    Mii de oameni așteaptă cu nerăbdare nunta prințului Harry care va avea loc pe 19 mai, dar se pare că aceasta nu este singurul prilej de bucurie, căci sezonul nunților abia începe pentru Casa Regală a Marii Britanii. Prinţesa Eugenie, fiica cea mică a Prinţului Andrew, Duce de York, şi a lui Sarah, Ducesă de York, se va căsători cu prietenul său Jack Brooksbank în această toamnă, informează Press Association.

  • kate middleton

    Vestea că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil a venit chiar cu o zi înainte ca Prințul George să își înceapă prima zi de școală. De atunci, prin presa tabloidă britanică circulă o serie de întrebări fără răspuns cu privire la noul membru al familiei regale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1