Inedit! Uite cum sunt construite podurile în China

constructie_pod_china.png

china pod constructie
Muncitorii se folosesc de o mașinărie uriașă
foto: captură video

China este recunoscută în lume pentru eficiență, rapiditate, dar și creativitate. Forța de muncă este uriașă, iar acest lucru se datorează igeniozității chinezilor, care au găsit o metodă inedită pentru a construi poduri fără bătăi de cap.

Dacă de obicei, un astfel de proiect poate dura câteva săptămâni, depinzând de amploarea lui, în China, un pod se construiește chiar și într-o zi. Totul cu ajutorul unei mașinării masive care aproape că sfidează gravitația, dovedindu-se  a fi ultra eficient.

Uite ce rapid se întâmplă totul

Mașinăria se deplasează pe partea de beton deja stabilizată, însă lungimea ei depășește cu mult suportul și ajunge să se sprijine pe stâlpii de rezistență. Apoi, aparatul așază, pe rând, plăcile de beton, reușind să termine construcția uimitor de rapid.

Loading...
 
 

Citește și

  • Deşi suntem deja la final de decembrie, iarna nu şi-a intrat încă în drepturi. Nici vorbă de zăpadă, aşa că cei mici nu au cum să se bucure de omătul care se aşternea în alţi ani până acum. Însă, cei care vor să facă un om de zăpadă, pot să apeleze la un truc inedit: omul de zăpadă din platic.

  • Nu va fi prima dată când Navi cântă suspendată în sfori

    Una dintre cele mai controversate artiste, Navi, va urca mâine pe scenă într-un show inedit. Ea va cânta în timp ce este suspendată în sfori, în cadrul unui eveniment dedicat artei Shibari (arta japoneză ce presupune legarea cu sfoară în mod erotic).

  • eMAG vine și anul acesta cu o surpriză în Vinerea Reducerilor. Printre produsele aflate la reducerile Black Friday 2015 la eMAG se vor număra și lingouri și monede de aur.

  • Australia barbati unghii oja

    Au renunţat la masculinitate pentru a salva copiii! Mai mulți bărbați din Australia au acceptat să le fie vopsite unghiile pentru a atrage atenţia lumii întregi asupra unui fenomen dramatic. Aceştia au făcut adevărate sacrificii pentru campania caritabilă pe care au făcut-o cunoscută pe toate continentele.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1