Imagini interzise cu regele playboy al Thailandei, tipul în maiou obsedat de femei

Ultima actualizare:

    Regele playboy al Thailandei are o adevărată obsesie pentru femeiFoto: arhivă personală
Regele playboy al Thailandei are o adevărată obsesie pentru femeiFoto: arhivă personală

Vă mai amintiți de tipul în maiou, care era Prințul Moșternitor al Thailandei? După moartea tatălui său, a preluat tronul și acum este rege cu drepturi depline asupra thailandezilor. Recent, a ordonat să fie șterse de pe Internet unele poze compromițătoare, dar câteva au fost „salvate” și spun multe despre noul rege.

Maha Vajiralongkorn (64 de ani) i-a amenințat pe reprezentanții Facebook că le dă compania în judecată după ce au apărut pe rețeaua de scoializare câteva imagini compromițătoare în care apare alături de iubita sa, precizează The Sun. În Thailanda, acest lucru este considerat o infracțiune, un caz de „lese-majesté”, de „defăimare” a suveranului și poate fi pedepsită cu până la 15 ani de închisoare. Se spune că 105 persoane au fost arestate sub această acuzare.


    Regele Maha nu calcă pe urmele tatălui său când vine vorba de viața de familieFoto: Getty
Regele Maha nu calcă pe urmele tatălui său când vine vorba de viața de familieFoto: Getty

Dar în timp ce Maha imită comportamentul justițiar și moralizator, în viața sa personală este departe de a fi un monarh exemplar, având un comportament ce s-ar înscrie cu ușurință categoria filmelor pentru adulți. pofta sa nesățioasă pentru femei a fost observată și criticată chiar și de mama sa, Regina Sirikit: „Fiul meu, Prințul Moștenitor, este un fel de Don Juan. Este un student bun, un băiat forte bun, dar femeile îl consideră destul de interesant, iar el le vede încă și mai interesante”.

Maha este rege al Thailandei de când tatăl său, Bhumibol Adulyadej, a decedat anul trecut. El condusese țara timp de 70 de ani și a fost căsătorit cu Sirikit timp de 66 de ani. Fiul său, Maha, pare să nu-i calce pe urme când vine vorba de căsătorie. Maha a avut trei căsnicii ratate.


    Maha, surprins alături de presupusa actuală iubităFoto: Twitter
Maha, surprins alături de presupusa actuală iubităFoto: Twitter

Prima dată s-a însurat în 1977 cu verișoara sa, Prințesa Soamsawall Kitiyakara, cu care a avut o fiică. Relația lor a fost însă sortită eșecului încă de la început. În timpul mariajului, Maha a avut o relație pasageră cu actrița Yuvadhida Polpraserth, care i-a dăruit patru fii și o fiică. În ciuda faptului că o înșela, soția lui nu a divorțat de el (nici n-ar fi avut cum pentru că nu i-ar fi permis legislația), a fost Maha cel care a divorțat de ea în 1993 și s-a căsătorit apoi cu amanta. Doi ani mai târziu însă, femeia a fugit din țară în Regatul Unit pentru a scăpa de soțul său. Se zvonea că l-ar fi înșelat cu un mareșal din cadrul forțelor armate thailandeze.


    Maha a ordonat să fie șterse de pe Internet pozele în care apare în ipostaze compromițătoareFoto: Twitter
Maha a ordonat să fie șterse de pe Internet pozele în care apare în ipostaze compromițătoareFoto: Twitter

În 2002, Maha s-a căsătorit a treia oară, de această dată cu o fostă chelneriță care se afla în serviciul său încă din 1992. Cei doi și-au cumpărat apoi un cățel din rasa poodle, pe care l-au numit Foo Foo, dar care a cauzat numai probleme. După ce a fost făcut mareșal al forțelor aeriene thailandeze, Maha a dat o petrecere unde și-a îmbrăcat poodelul în uniformă militară și a fost prezentat celor de la eveniment ca fiind invitatul special. L-a lăsat să se plimbe liber pe masa oaspeților unde a băut din paharele fiecăruia. Când Foo Foo a murit în 2015, a fost organizată o ceremonie funerară care a durat patru zile și a primit o înmormântare în rit budhist.

Un an mai târziu, a divorțat și de a treia nevastă pe care a exilat-o, iar pe părinții săi i-a condamnat la doi ani și jumătate de închisoare pentru „defăimare regală”. În prezent, se zvonește că Maha ar avea o relație cu o însoțitoare de zbor în vârstă de 41 de ani.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net