Iluzie optică sau Melania Trump chiar n-a purtat sutien în Polonia?

melania_trump_main.jpg

melania trump, donald trump
Melania și Donald Trump au făcut o vizită de o zi în Polinia joi, 6 iulie
foto: AFP

Melania Trump a ales o rochie neobișnuită pentru o vizită oficială. Joi, 6 iulie, prima doamnă a SUA s-a întâlnit, la Varșovia, cu soția președintelui polonez, Agata Kornhauser-Duda, purtând o ținută foarte îndrăzneață.

Melania Trump (47 de ani) și-a făcut apariția la întâlnirea cu soția președintelui polonez într-o creație a designerului spaniol Delpozo, în valoare de 2.300 de euro. Foarte conservatoare în partea de sus, bleumarin, fără mâneci, la baza gâtului, rochia avea în partea de jos un imprimeu grafic viu colorat, roz, portocaliu și albastru intens.

Dincolo de imprimeul viu colorat însă, fotografii au surprins un detaliu sexy. Prin rochia mulată pe bustul siliconat al fostului fotomodel se puteau ghici sfârcurile primei doamne a SUA, mulți întrebându-se dacă o fi de vină vremea rece pentru acest accident estetic sau fpatul că Melania nu purta sutien.

melania_trump.jpg

melania trump
Melania Trump, într-o rochie care a provocat multe reacții din pricina imprimeului îndrăzneț
foto: AFP
Loading...
 
 

Citește și

  • melania trump

    După ce le-a urat americanilor o Zi a Independenței fericită prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, Melania Trump a întâmpinat familiile militarilor americani pe peluza de la Casa Albă, pentru tradiționalul picnic. Toți au remarcat rochia creată de Esteban Cortázar, un designer crescut în Miami.

  • melania trump

    Donald și Melania Trump au participat, în weekend, la nunta secretarului trezoreriei americane Steve Mnuchin. Prima doamnă a SUA a impresionat, ca de obicei, prin ținuta elegantă, dar mai ales cu silueta impecabilă, care ar fi umplut de invidie multe manechine tinere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1