Iată masca de protecție care costă 1,5 milioane de dolari!

Ultima actualizare:

    Masca este din aur, decorată cu diamanteAP Photo/ Sebastian Scheiner
Masca este din aur, decorată cu diamanteAP Photo/ Sebastian Scheiner

În pandemie, masca de protecție a devenit accesoriul cel mai popular. E purtată zilnic și nimeni nicăieri nu se poate lipsi de ea. Astfel, designerii s-au adaptat cererii și au început să creeze măști deosebite, personalizate, decorate, colorate. Prețurile variază și ele între 2 lei și sute de lei. O companie de bijuterii din Israel a bătut toate recordurile cu o mască ce valorează nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari.

Masca e din aur, decorată cu 3.600 de diamante

Masca e considerată cea mai scumpă din lume. Este din aur alb de 18 karate și decorată cu 3.600 de diamante albe și negre. În ciuda aspectului extravagant, se pare că este și utilă, pe interior fiind dotată cu filtre speciale de protecție și cântărește 270 de grame.

Extravagantul accesoriu și-a găsit deja și cumpărător. Este vorba despre un afacerist chinez care locuiește în SUA. Isaac Levy, designerul prețioasei măști, a declarat, fără a divulga identitatea cumpărătorului, că acesta a avut două condiții: să fie gata până la sfârșitul anului și să fie cea mai scumpă din lume. „Ultima condiție a fost cel mai ușor de îndeplinit”, spune Levy.

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net