Iată masca de protecție care costă 1,5 milioane de dolari!

masca-de-aur.jpg

cea mai scumpă mască de protecție din lume, din aur cu diamante
Masca este din aur, decorată cu diamante
AP Photo/ Sebastian Scheiner

În pandemie, masca de protecție a devenit accesoriul cel mai popular. E purtată zilnic și nimeni nicăieri nu se poate lipsi de ea. Astfel, designerii s-au adaptat cererii și au început să creeze măști deosebite, personalizate, decorate, colorate. Prețurile variază și ele între 2 lei și sute de lei. O companie de bijuterii din Israel a bătut toate recordurile cu o mască ce valorează nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari.

Masca e din aur, decorată cu 3.600 de diamante

Masca e considerată cea mai scumpă din lume. Este din aur alb de 18 karate și decorată cu 3.600 de diamante albe și negre. În ciuda aspectului extravagant, se pare că este și utilă, pe interior fiind dotată cu filtre speciale de protecție și cântărește 270 de grame.

Extravagantul accesoriu și-a găsit deja și cumpărător. Este vorba despre un afacerist chinez care locuiește în SUA. Isaac Levy, designerul prețioasei măști, a declarat, fără a divulga identitatea cumpărătorului, că acesta a avut două condiții: să fie gata până la sfârșitul anului și să fie cea mai scumpă din lume. „Ultima condiție a fost cel mai ușor de îndeplinit”, spune Levy.

Loading...

Citește și

  • Masca de protectie a fost purtata pentru prima ora in scopuri medicale acum 123 de ani

    Aparent banala mască de protecție a devenit un accesoriu indispensabil în această perioadă a epidemiei de coronavirus. Ignorate de populație în restul timpului, ele pot face acum diferența între sănătate și infectare, chiar între viață și moarte. Dar când s-a inventat masca de protecție? Și, mai ales, cine și când a folosit-o în scopuri medicale, așa cum o folosim și astăzi? Un chirurg francez, acum 123 de ani, dar variante primitive ale ei sunt pomenite încă din Roma antică.

  • corina bud in lan

    Corina Bud, în vârstă de 40 de ani, nu mai este o prezenţă atât de marcantă în peisajul muzical din România, însă continuă să atragă atenţia asupra sa. Cântăreaţa este cunoscută pentru excentricitatea de care dă dovadă şi pentru lipsa de inhibiţii pe care o afişează ori de câte ori are ocazia. Nu o singură dată a încărcat fotografii în ipostaze sexy şi a demonstrat că trecerea timpului nu a provocat schimbări majore în ceea ce priveşte fizicul ei. De această dată, artista a întrecut măsura, iar ultima imagine de pe contul personal de Instagram este una cu siguranţă interzisă minorilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1