Hoţii români sunt din nou spaima Italiei

Ultima actualizare:

    Poliţiştii l-au prins pe român în parcareFOTO: EPA-EFE
Poliţiştii l-au prins pe român în parcareFOTO: EPA-EFE

Zilele trecute, alţi doi compatrioţi au fost prinşi de autorităţi furând, de data aceasta din maşini sau restaurante. Primul caz s-a înregistrat în Torino, unde un român a fost prins după ce a dat mai multe spargeri într-o parcare centrală. El acţiona la adăpostul nopţii, dar a fost văzut pe camerele de supraveghere şi de recepţionera unui hotel.

Femeia a chemat poliţia pentru că individul se plimba în mod suspect printre maşini. Politiştii l-au prins pe bărbatul în vârstă de 28 de ani chiar în timp ce spărgea un automobil. Acesta se afla în stare de ebrietate şi pentru a fura liniştit purta o cămaşă care avea sigla unei firme de securitate, relatează stiridiaspora.ro. El a fost percheziţionat, iar poliţiştii au găsit asupra lui un foarfece şi o şurubelniţă, folosite pentru a forţa portierele maşinilor parcate. A fost arestat, iar poliţiştii au stabilit că în acea noapte furase lucruri din trei maşini. 

Alt român a intrat zilele trecute într-un restaurant din localitatea italiană Sant’Ambrogio di Valpolicella, cu scopul de a fura încasările. După ce a sustras toţi banii din casa de marcat, bărbatul de 45 de ani a fost văzut de chelneriţa care s-a pus în faţa lui pentru a-l opri. După ce a văzut că femeia nu se lasă intimidată, românul a scos un spray cu piper şi i-a pulverizat mai multe jeturi în faţă. Femeia a început să ţipe, iar agitaţia a atras atenţia altor persoane care treceau pe stradă şi au sărit în ajutorul victimei. Românul a fost imobilizat şi predat carabinierilor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net