Hoţii români sunt din nou spaima Italiei

6-baza-italia.jpg

Poliţiştii l-au prins pe român în parcare
FOTO: EPA-EFE

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zilele trecute, alţi doi compatrioţi au fost prinşi de autorităţi furând, de data aceasta din maşini sau restaurante. Primul caz s-a înregistrat în Torino, unde un român a fost prins după ce a dat mai multe spargeri într-o parcare centrală. El acţiona la adăpostul nopţii, dar a fost văzut pe camerele de supraveghere şi de recepţionera unui hotel.

Femeia a chemat poliţia pentru că individul se plimba în mod suspect printre maşini. Politiştii l-au prins pe bărbatul în vârstă de 28 de ani chiar în timp ce spărgea un automobil. Acesta se afla în stare de ebrietate şi pentru a fura liniştit purta o cămaşă care avea sigla unei firme de securitate, relatează stiridiaspora.ro. El a fost percheziţionat, iar poliţiştii au găsit asupra lui un foarfece şi o şurubelniţă, folosite pentru a forţa portierele maşinilor parcate. A fost arestat, iar poliţiştii au stabilit că în acea noapte furase lucruri din trei maşini. 

Alt român a intrat zilele trecute într-un restaurant din localitatea italiană Sant’Ambrogio di Valpolicella, cu scopul de a fura încasările. După ce a sustras toţi banii din casa de marcat, bărbatul de 45 de ani a fost văzut de chelneriţa care s-a pus în faţa lui pentru a-l opri. După ce a văzut că femeia nu se lasă intimidată, românul a scos un spray cu piper şi i-a pulverizat mai multe jeturi în faţă. Femeia a început să ţipe, iar agitaţia a atras atenţia altor persoane care treceau pe stradă şi au sărit în ajutorul victimei. Românul a fost imobilizat şi predat carabinierilor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul