Hillary Clinton: «Femeile care l-au votat pe Donald Trump nu se respectă»

hepta_3089396.jpg

hillary clinton carte america alegeri
Hillary a declarat că „Donald preşedinte e mai rău decât şi-ar fi putut imagina"
foto: Hepta

A suferit o înfrângere dureroasă şi a ratat şansa de a fi prima femeie preşedinte din istoria Statelor Unite ale Americii. Hillary Clinton (69 de ani) a lansat o serie de atacuri la adresa lui Donald Trump, în ultimul interviu acordat pentru MSNBC's AM Joy.

Candidata partidului democrat a declarat că femeile care l-au votat pe Donald Trump nu se respectă. Ea a spus că a fost uimită să vadă că acesta a avut parte de sprijin din partea sexului frumos, mai ales după scandalul în care a fost implicat magnatul.

hillary_clinton.jpg

hillary clinton
Hillary Clinton dă vina pe agenții ruși și pe Trump pentru pierderea alegerilor prezidențiale
Foto: Getty

În timpul campaniei pentru cea mai înaltă funcţie în stat, ziarul „The New York Times” a publicat mărturiile a două femei care susțineau că ar fi fost agresate sexual de candidatul republican.

Povestea uneia s-ar fi petrecut într-un avion, iar în cazul celeilalte scena a fost Trump Tower, celebrul zgârie-nori al magnatului din districtul newyorkez Manhattan.

trump presedinte america acuzatiiZoom
Donald Trump a ajuns preşedintele Americii
foto: Hepta

 

La iveală a ieşit şi o înregistrare din 2005, în care Trump se lăuda cum face femeilor exact lucrurile descrise de cele două femei - le prinde cu mâinile de părțile intime, le sărută etc. Trump a negat toate acuzaţiile şi le-a ameninţat cu procese pe cele două femei.

„Cele care l-au ales nu se respectă. De ce să faci aşa ceva? De ce să deschizi uşa unui om care ar spune aceste lucruri despre tine sau care te-ar hărţui la locul de muncă”, i-a spus Hillary gazdei Joy Reid, potrivit Daily Mail. Hillary a mai spus că „Donald preşedinte e mai rău” decât şi-ar fi putut imagina.

Şi-a lansat o carte despre înfrângerea din prezidenţiale

hillary clinton carte america alegeriZoom
Hillary îşi promovează cartea "What Happened"
foto: Hepta

 

Hillary Clinton a lansat o carte intitulată "What Happened" (n.red “Ce s-a întâmplat”) în care povesteşte despre ce s-a întâmplat exact anul trecut în campania prezidenţială.

Fosta candidată la fotoliul de preşedinte povesteşte în carte despre studiile, ştirile şi articolele pe care le-a citit după înfrângerea suferită. Hillary mai vorbeşte despre viaţa personală, despre fiica sa, despre mama ei şi despre căsnicia cu Bill Clinton.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Secretarul de stat Hillary Clinton a fost pe punctul de a deveni versiunea politică a căzăturilor de la prezentările de modă. Din fericire însă, ea a avut alături un "cavaler în armură strălucitoare", în persoana preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, care i-a sărit în ajutor.

  • Secretarul de Stat american Hillary Clinton a leşinat ieri din cauza unui virus gastric de care suferă. Fosta primă doamnă a Americii a făcut comoţie cerebrală după leşin.

  • hillary bill clinton

    Hillary Clinton (69 de ani) este pe cale să devină prima femeie președinte al Statelor Unite ale Americii. O poveste din trecutul ei amoros a fost comentată intens de jurnaliștii americani zilele acestea. Bill Clinton a cerut-o de soție pe Hillary Rodham prima oară în primăvara anului 1973, în romanticul Lake District, din Anglia. Ea a refuzat.

  • chlesea clinton, hillary clinton

    Donald Trump a vrut să-și apere fiica după situația generată de decizia președintelui american de a o trimite în locul lui la un eveniment din cadrul Summitului G20, dar n-a făcut decât să-și pună în cap familia fostului președinte Bill Clinton. Replica o ferită de fiica acestuia a fost cu adevărat usturătoare.