Hillary Clinton: «Femeile care l-au votat pe Donald Trump nu se respectă»

Ultima actualizare:

    Hillary a declarat că „Donald preşedinte e mai rău decât şi-ar fi putut imagina" foto: Hepta
Hillary a declarat că „Donald preşedinte e mai rău decât şi-ar fi putut imagina" foto: Hepta

A suferit o înfrângere dureroasă şi a ratat şansa de a fi prima femeie preşedinte din istoria Statelor Unite ale Americii. Hillary Clinton (69 de ani) a lansat o serie de atacuri la adresa lui Donald Trump, în ultimul interviu acordat pentru MSNBC's AM Joy.

Candidata partidului democrat a declarat că femeile care l-au votat pe Donald Trump nu se respectă. Ea a spus că a fost uimită să vadă că acesta a avut parte de sprijin din partea sexului frumos, mai ales după scandalul în care a fost implicat magnatul.

În timpul campaniei pentru cea mai înaltă funcţie în stat, ziarul „The New York Times” a publicat mărturiile a două femei care susțineau că ar fi fost agresate sexual de candidatul republican.

Povestea uneia s-ar fi petrecut într-un avion, iar în cazul celeilalte scena a fost Trump Tower, celebrul zgârie-nori al magnatului din districtul newyorkez Manhattan.


    Donald Trump a ajuns preşedintele Americiifoto: Hepta
Donald Trump a ajuns preşedintele Americiifoto: Hepta

La iveală a ieşit şi o înregistrare din 2005, în care Trump se lăuda cum face femeilor exact lucrurile descrise de cele două femei - le prinde cu mâinile de părțile intime, le sărută etc. Trump a negat toate acuzaţiile şi le-a ameninţat cu procese pe cele două femei.

„Cele care l-au ales nu se respectă. De ce să faci aşa ceva? De ce să deschizi uşa unui om care ar spune aceste lucruri despre tine sau care te-ar hărţui la locul de muncă”, i-a spus Hillary gazdei Joy Reid, potrivit Daily Mail. Hillary a mai spus că „Donald preşedinte e mai rău” decât şi-ar fi putut imagina.

Şi-a lansat o carte despre înfrângerea din prezidenţiale


    Hillary îşi promovează cartea
Hillary îşi promovează cartea

Hillary Clinton a lansat o carte intitulată "What Happened" (n.red “Ce s-a întâmplat”) în care povesteşte despre ce s-a întâmplat exact anul trecut în campania prezidenţială.

Fosta candidată la fotoliul de preşedinte povesteşte în carte despre studiile, ştirile şi articolele pe care le-a citit după înfrângerea suferită. Hillary mai vorbeşte despre viaţa personală, despre fiica sa, despre mama ei şi despre căsnicia cu Bill Clinton.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net