Harry și William au căzut la pace pentru omagiul adus prințesei Diana: «Relația lor este încă foarte tensionată»

william-harry.jpg

William și Harry
Prinții William și Harry sunt în continuare certați
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Armistițiu între William și Harry pentru dezvăluirea unei statui în memoria mamei lor, prințesa Diana, dar apropiații spun că sunt mai departe unul de celălalt decât au fost vreodată. Cei doi urmează să fie văzuți împreună la Palatul Kensington din Londra pe 1 iulie, prima lor întâlnire de la înmormântarea lui Philip din aprilie.

Surse apropiate de familia regală a Marii Britanii susțin că cei doi nu își vorbesc aproape deloc. Cu toate acestea, Harry și William sunt hotărâți să arate cel mai mare respect în memoria mamei lor, căzând la pace pentru ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a prințesei Diana. Prinții vor părăsi Palatul Kensington împreună, se vor îndrepta spre locul unde este statuia și vor ține propriile discursuri. Din păcate, surse spun că nu a existat nici o reconciliere de când Harry și soția Meghan au făcut dezvăluiri șocante despre familia regală în interviul lor exploziv cu Oprah Winfrey, în martie. De fapt, cei doi au o relație mai rece ca oricând, scrie The Sun

Meghan Markle nu va merge împreună cu Prinţul Harry în Anglia, luna viitoare, pentru ceremonia organizată în memoria prinţesei Diana, scrie presa britanică.

Prințul Charles nu se va întâlni cu Harry

Tatăl lor, prințul Charles, va rămâne probabil în Scoția când fiul său va veni în țară, la sfârșitul lunii. O sursă a declarat ieri: „Harry și William au comunicat doar prin mesaje pe telefon, de la înmormântarea ducelui de Edinburgh. Nu au existat discuții personale sau discuții adecvate, doar un schimb foarte scurt și minim de mesaje text. Relația este încă foarte tensionată și încă nu există niciun semn că va exista un fel de reuniune în curând”.


Omagiul adus mamei lor va fi dezvăluit în incinta Palatului. O sursă apropiată comitetului de planificare a statuii a declarat că: „Băieții vor ieși împreună din respect pentru mama lor, dar nu a existat o reconciliere. Charles îi va lăsa pe băieți să facă ce vor. Harry va trebui să stea în carantină cel puțin cinci zile când aterizează în Anglia, cel mai probabil la Frogmore Cottage din Windsor. Charles a arătat destul de clar că nu va mai fi acolo la aterizarea fiului său în Regatul Unit, pentru că pleacă în Scoția. Nu există nicio întâlnire planificată între ei. ”
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5