Harry, omagiu nonconformist pentru prințul Philip: ”Maestrul grătarului și ireverențios până la capăt”

gettyimages-473902644.jpg

prntul philip si printul harry
Prințul Harry a transmis un mesaj nonconformist la moartea prințului Philip
foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Prinţul Harry, revenit duminică seară în Anglia pentru funeraliile prinţului Philip, i-a adus un omagiu nonconformist bunicului său, în care a vorbit despre umorul acid al ducelui de Edinburgh și i-a mulțumit pentru devotamentul arătat Bunicii sale, regina Elisabeta.

Odinioară nedespărțiți, William și Harry și-au transmis separat omagiile pentru prințul Philip, la câteva minute distanță unul de celălalt, în stiluri complet diferite, chiar dacă amândoi au vorbit despre devotamentul față de regină și despre umorul acid al regretatului duce de Edinburgh.

„A fost el însuşi cu adevărat, cu o inteligenţă foarte ascuţită. Putea atrage atenţia tuturor în orice încăpere datorită farmecului său, dar şi pentru că nu ştiai niciodată ce urma să spună. Lumea își va aminti de el ca fiind cel mai longeviv consort al unui monarh în exerciţiu, un militar decorat, un prinţ şi un duce”, a transmis Harry.

„Pentru mine, ca pentru mulţi dintre voi cei care aţi pierdut pe cineva drag sau un bunic în anul care a trecut, el a fost bunicul meu: maestru al grătarului, legendă a poantelor şi ireverențios până la final”, a continuat mezinul prințului Charles.

Harry l-a descris pe Philip ca fiind ”o stâncă” pentru regină, față de care a dat dovadă de un ”devotament fără seamăn”.

”Știu că în acest moment ne-ar spune, cu o bere în mână, «Oh, vedeți-vă mai departe de viață».

Așadar, bunicule, mulțumesc pentru felul în care ți-ai servit țara, pentru devotamentul tău față de bunica și pentru că ai fost întotdeauna tu însuți”, a încheiat Harry.

Citește și:

Prinţul William, mesaj emoționant la moartea prințului Philip: ”Sunt recunoscător că soția mea l-a cunoscut”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5