Haos în Franța! Proteste violente în Paris și un polițist acuzat de viol

proteste_paris.jpg

proteste paris
Proteste violente în Paris
Foto: Twitter

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De câteva zile, capitala Franței se confruntă cu proteste violente după ce forțele de ordine ar fi tratat cu brutalitate un tânăr la începutul lunii februarie.

În Arondismentul al XVIII-lea, din nordul Parisului, protestatarii au dat foc la gunoaie și tomberoane și s-au bătut cu forțele de ordine, precizează Digi 24. Până în acest moment, polițiștii au făcut peste 200 de arestări.

Haosul a izbucnit după ce un tânăr, pe nume Theo, a declarat că a fost violat în timpul unei arestări. El a povestit că oamenii legii l-au lovit, scuipat și insultat, iar unul dintre ei i-a „împins în mod brutal” un baston în fese, informează sursa citată.

Unul dintre polițiștii implicați în presupusul atac a fost acuzat de viol, iar ceilalți trei colegi de violențe în grup, fiind cu toții demiși din funcție.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • turnul eiffel

    Se pare că de când a început criza emigranților, tot mai mulți politicieni văd în contruirea de ziduri o soluție împotriva terorismului. Primarul Parisului intenționează să aprobe ridicarea unei bariere în jurul Turnului Eiffel pentru a diminua riscul atentatelor.

  • victor lustig

    „Contele” Victor Lustig a fost cel mai mare escroc al Americii, dar cere e adevărata sa identitate? La vârsta de 46 de ani, era considerat cel mai periculos american. Cu o carieră de infractor pe măsură, „schemele” lui au zguduit SUA, dar și restul lumii. În Paris, Victor Lustig a vândut Turnul Eiffel, într-un joc al încrederii extrem de curajos- nu o dată, ci de două ori.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul