Guvernul britanic a aprobat acordul pentru Brexit! «Decizia nu a fost luată uşor»

Ultima actualizare:

    Theresa May a anunțat că guvernul britanic a aprobat acordul de ieșire a Marii Britanii din UEFoto: Getty
Theresa May a anunțat că guvernul britanic a aprobat acordul de ieșire a Marii Britanii din UEFoto: Getty

Guvernul britanic a aprobat, miercuri, 14 noiembrie, după o lungă ședință, acordul pentru Brexit, de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană. Anunțul cu privire la această decizie a fost făcut de către premierul Theresa May.

Premierul Theresa May a declarat că guvernul a avut „o dezbatere lungă, detaliată şi pasională”, adăugând că acordul „este cea mai bună versiune care a putut fi negociată”, potrivit presei internaționale, citate de Digi 24. „Decizia nu a fost luată uşor. (..) Cred cu tărie că acest lucru este în interesul întregii Marii Britanii”, a adăugat May, explicând că va oferi mai multe detalii joi, în Parlament. 

Guvernul britanic a aprobat acordul pentru ieșirea Marii Britanii din UE

„Acest acord ne permite să construim mai departe viitorul ţării sau să facem un pas înapoi. Aveam soluţia unui acord sau a niciunuia.

Decizia a fost luată. Mâine voi face o declaraţie în Parlament. Am datorie să iau decizia în funcţia de interesul naţional”, a declarat mai declarat premierul Marii Britanii. 

Aprobarea Guvernului este necesară în vederea permiterii organizării unui summit excepţional cu liderii europeni, cu scopul de a valida acordul. Acesta urmează să fie ratificat, ulterior, de parlamentele britanic, parlamentele naţionale  ale statelor din  UE şi în Parlamentul European, înainte de ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, la 29 martie 2019, potrivit News.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net