Gemenele dispărute în incendiile din Grecia au murit îmbrăţişate de bunici

Ultima actualizare:

    Sophia şi Vassiliki Philipopoulos au murit alături de bunicii lor
Sophia şi Vassiliki Philipopoulos au murit alături de bunicii lor

Final tragic pentru două fetiţe de nouă ani! Gemenele au fost găsite carbonizate, îmbrăţişate de bunicii lor, în timp ce încercau să scape de focul din Grecia care a ucis 88 de oameni. Sophia şi Vassiliki Philipopoulos au fost date dispărute după incediul de la nord de Atena luni. Însă micuţele s-au aflat printre cei 26 de oameni care au murit blocaţi pe o stâncă, la doar câţiva metri de o zonă unde se refugiaseră supravieţuitori.

O rudă a gemenelor a scris pe Facebook: "Epilogul a fost scris, toţi patru au fost găsiţi îmbrăţişaţi. Nici moartea nu i-a putut despărţi", conform dailymail.co.uk

Cadavrele micuţelor au fost găsite după ce tatăl lor, Yiannis, a făcut un apel disperat la televizior. Fetele de nouă ani erau în vacanţă în Rafina cu bunicii lor, Philip, de 74 de ani şi Sofia, de 61 de ani. Bărbatul a mers la morgă şi prin spitale şi a oferit mostre ADN în speranţa că le va găsi. Cei patru au fost descoperiţi într-o grădină, unde alţi 22 de oameni şi-au găsit sfârşitul. 

Ei s-au adăpostit în curtea unei femei, Chirstiana Fragou, care i-a chemat acolo văzând că sunt blocaţi pe străzile acoperite de flăcări. Femeia şi familia ei au reuşit să scape când grădina a fost şi ea înghiţită de foc, dar restul oamenilor nu. Fiul ei a povestit că mama sa e traumatizată pe viaţă, iar poliţia continuă căutările în curtea casei unde au fost găsite cadavrele carbonizate. Salvatorii au povestit că s-au prăbuşit de durere când au văzut morţii şi au descris momentul în care i-au găsit ca fiind unul dintre cele mai tragice din viaţa lor. 

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net