Gafa anului: au încurcat câştigătoarea la Miss Universe 2015

miss2.jpg

Nu, Miss Columbia nu e Miss Universe 2015, deşi a primit coroniţa...
Sursa foto: Twitter

Duminică, 20 decembrie, s-a consumat gafa anului la un eveniment internaţional: prezentatorul şi echipa lui au încurcat câştigătoarea la Miss Universe 2015. În loc să o anunţe drept cea care a pierdut titlul, gazda Steve Harvey a spus că Miss Columbia a primit trofeul suprem.

Duminică seară, milioane de oameni aşteptau cu sufletul la gură să afle cine e Miss Universe 2015. În etapa finală a show-ului din Las Vegas mai rămăseseră reprezentantele Statelor Unite, Columbiei şi a Filipinelor. Prezentatorul Steve Harvey a anunţat că Miss USA s-a clasat pe locul al treilea şi urma să anunţe câştigătoarea titlului suprem, aşa cum se obişnuieşte.

filipine.jpg

filipine
Miss Filipine se consola cu locul al doilea când a aflat că de fapt ea e câştigătoarea
captură video

Tensiune maximă şi… “Miss Universe 2015 este… Columbia!”… Lacrimi de fericire, zâmbete, flori şi coroniţa pentru Ariadna Gutierrez Arevalo…

După câteva zeci de secunde, când agitaţia s-a mai domolit, Steve Harvey a revenit: “Oameni buni, scuze, Columbia este pe locul al doilea… Miss Universe este Filipine!”.

Momentul a fost atât de ciudat încât nici reprezentantei din ţara asiatică, Pia Alonzo Wurtzbach (26 de ani), nu i-a venit să creadă.

După spectacol, Steve Harvey şi-a cerut iertare pentru gafă: “A fost greşeala mea. Scria acolo pe carton. Totuşi, a fost o seară grozavă”.

steve-harvey-miss_universe.jpg

steve harvey
Steve Harvey a prezentat scuze pentru greşeala de la Miss Universe, dar era prea târziu
captură video

Steve Harvey este unul dintre cei mai cunoscuţi comici din Statele Unite, cu experienţă mare în televiziune şi radio, iar gafa lui este cu atât mai greu de explicat. Momentul a devenit viral pe Internet în noaptea după finala Miss Universe.

Loading...

Citește și

 • miss world 2015 sanya china miss spania castigatoare

  Concursul de frumuseţe Miss World 2015 la care s-au înscris peste 118 frumuseţi a ajuns la final. Reprezentanta Spaniei a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume anul acesta. Mireia Lalaguna Royo este câştigătoarea celei de a 65-a ediţii a concursului desfășurat în China.

 • miss austria

  Tragedie! Frumoasa Ena Kadic şi-a găsit sfârşitul la numai 26 de ani în urma unui accident. Anchetatorii spun că tânăra a căzut într-o râpă de la 30 de metri înălţime în timp ce îşi făcea o fotografie.

 • concurs frumusete irak miss irak mitraliere

  Irakul a găzduit, sâmbătă, primul concurs de frumuseţe organizat în această ţară după peste 40 de ani. Competiţia a fost câştigată de Shaymaa Abdelrahman, o tânără în vârstă de 20 de ani, într-un eveniment în care concurentele au fost păzite de persoane cu puşti automate, de tip Kalaşnikov.

 • suzy cortez

  Grea decizie! Nu e deloc uşor să-l alegi dintre atâtea funduri sexy pe cel mai reprezentativ!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1