Fotomodel de top, ucis că nu purta batic

Ultima actualizare:

    Fata ciocolatie  a devenit un model  faimos datorită  ochilor ei albaştri
Fata ciocolatie a devenit un model faimos datorită ochilor ei albaştri

Frumoasa ciocolatie a închis pentru totdeauna frumoşii ochi albaştri care au făcut-o celebră! Extremiştii au ucis-o pe superba Rautha Athif, înscenând că şi-a pus capăt zilelor. Avea numai 21 de ani.

Familia fotomodelului de mare succes Rautha Athif din Maldive acuză! Tatăl ei, doctorul Mohammed Athif, e convins că fiica sa a fost spânzurată de extremişti pentru că nu purta haine islamice. Rautha a devenit celebră în 2014, când poza ei în care apărea ieşind din apele albastre ale mării a făcut înconjurul lumii. Avea ochii azurii, o raritate pentru fetele cu pielea ciocolatie. A fost imediat remarcată de revista „Vogue”, ediţia de India, care a invitat-o să pozeze pentru copertă. Vestea că Rautha a fost găsită moartă într-un hotel din Rajshahi, Bangladesh, a căzut ca un trăsnet în ziua de 29 martie. Tânăra era studentă la Facultatea de Medicină din acest oraş. Fata a fost găsită spânzurată de colegii ei, însă administratorul hotelului spune că ”părea fericită. E greu de crezut să se fi sinucis”.


    Aşa trebuia  să se acopere
Aşa trebuia să se acopere

Poliţia susţine însă că a fost găsită moartă în camera ei, încuiată pe dinăuntru, aşa că ar fi exclus să fi fost omorâtă. Familia contrazice această variantă, argumentând că nu există nici un semn ca uşa să fi fost forţată. Deci, în nici un caz nu a fost încuiată pe dinăuntru de victimă. Fratele Rauthei, Rayyan Athif, de 18 ani, nu are nici o îndoială că a fost ucisă şi i s-a înscenat sinuciderea. “Raudha era o fată fericită cu un viitor asigurat şi o carieră promiţătoare. Era prietenoasă şi plină de viaţă. Nu avea de ce să-şi ia viaţa”, a ţinut să sublinieze acesta. Familia e sigură că tânăra a fost asasinată fiindcă nu purta haine musulmane. “Au fost o serie de crime în Bangladesh înscenate ca şi când ar fi fost sinucideri. Extremiştii sunt bănuiţi că ar fi în spatele atrocităţilor”, a spus tatăl, Mohammed Athif. El crede că Raudha a devenit o ţintă fiindcă era o figură publică şi apăra victimele agresate din motive religioase. “Stilul ei de a se îmbrăca era catalogat drept neislamic, deşi aderase la codul vestimentar al facultăţii, purtând un văl ce îi acoperea faţa. Însă era criticată pentru că purta blugi”, a adăugat medicul din Maldive. 


    În 2016 a pozat alături de  alte tinere frumoase pe  coperta revistei ”Vogue”
În 2016 a pozat alături de alte tinere frumoase pe coperta revistei ”Vogue”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net