FOTO Alexei Navalnîi, încercând să coboare pe scări, după otrăvire: „Să vă arăt cum decurge recuperarea mea”

Ultima actualizare:
Opozantul rus se recuperează după ce a fost otravit
Opozantul rus se recuperează după ce a fost otravit

Opozantul rus Alexei Navalnîi a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare în timp ce încearcă să coboare pe scări, anunțând că recuperarea sa merge bine până în acest punct.

Alexei Navalnîi s-a recuperat parțial în urma otrăvirii sale cu substanța noviciok, publicând o imagine în care apare mergând în picioare pe treptele spitalului Charite din Berlin, unitate în care este internat în prezent.

Fotografia a fost publicată pe contul său personal de Instagram sâmbătă, 19 septembrie, la cinci zile după ce spitalul Charite din Berlin a anunțat că nu mai este nevoie de ventilație artificială pentru el și că poate respira singur.


    Opozantul rus se recuperează după ce a fost otravitFoto: Instagram
Opozantul rus se recuperează după ce a fost otravitFoto: Instagram

Alexei Navalnîi se recuperează după otravire

„Să vă arăt cum decurge recuperarea mea. Este un drum clar, însă unul lung”, a scris Alexei Navalnîi pe Instagram. El a mai spus că încă nu își poate folosi telefonul și că are dificultăți în a își turna apă într-un pahar sau în a urca stările pentru că îi tremură picioarele, potrivit Digi 24.

Navalnîi, unul dintre cei mai vocali opozanți ai regimului rus și, implicit, al lui Vladimir Putin, s-a simțit rău în timpul unui zbor din Siberia și a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Laboratoare medicale din trei țări au arătat că acesta fost otrăvit cu agentul neurotoxic noviciok, iar ulterior a fost transferat la un spital din Berlin, pentru a se putea afla în afara oricărui pericol.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net