FOTO Alexei Navalnîi, încercând să coboare pe scări, după otrăvire: „Să vă arăt cum decurge recuperarea mea”

alexei2.png

Alexei Navalnîi a publicat o poză pe Instagram cu el în timp ce încearcă să coboare pe scări
Foto: Instagram

Opozantul rus Alexei Navalnîi a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare în timp ce încearcă să coboare pe scări, anunțând că recuperarea sa merge bine până în acest punct.

Alexei Navalnîi s-a recuperat parțial în urma otrăvirii sale cu substanța noviciok, publicând o imagine în care apare mergând în picioare pe treptele spitalului Charite din Berlin, unitate în care este internat în prezent.

Fotografia a fost publicată pe contul său personal de Instagram sâmbătă, 19 septembrie, la cinci zile după ce spitalul Charite din Berlin a anunțat că nu mai este nevoie de ventilație artificială pentru el și că poate respira singur.

alexei.png

Opozantul rus se recuperează după ce a fost otravit
Foto: Instagram

Alexei Navalnîi se recuperează după otravire

„Să vă arăt cum decurge recuperarea mea. Este un drum clar, însă unul lung”, a scris Alexei Navalnîi pe Instagram. El a mai spus că încă nu își poate folosi telefonul și că are dificultăți în a își turna apă într-un pahar sau în a urca stările pentru că îi tremură picioarele, potrivit Digi 24.

Navalnîi, unul dintre cei mai vocali opozanți ai regimului rus și, implicit, al lui Vladimir Putin, s-a simțit rău în timpul unui zbor din Siberia și a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Laboratoare medicale din trei țări au arătat că acesta fost otrăvit cu agentul neurotoxic noviciok, iar ulterior a fost transferat la un spital din Berlin, pentru a se putea afla în afara oricărui pericol.

 

 

Loading...